Ez az oldal csak Magyar nyelven létezik!

Karrier

Mindig szívesen látunk csapatunkban jól felkészült, szakmailag és emberileg megbízható új munkatársakat, akik elfogadják cégünk értékrendjét. Nézze meg aktuális állásajánlatainkat! Ha most nincs Önnek szóló állásunk, de szeretne velünk dolgozni, küldje el önéletrajzát, hogy a jövőben felvehessük Önnel a kapcsolatot.

 

Miért jó nálunk dolgozni

A K&V Kft. folyamatos növekedése ellenére megőrizte azt az emberközpontú és egymásra figyelő munkatársi légkört, mely egyik alapja annak, hogy munkatársaink nagy része több mint 5 éve dolgozik nálunk.

Gyöngyösi telephelyünk korszerű, klimatizált, saját étkezővel rendelkező kétszintes irodaépületünkből, a hozzá tartozó szervizből és parkolóból áll. Nyugodt, rendezett környezetben dolgozunk.

Rendszeresen odafigyelünk munkatársaink teljesítményére, és elismerjük azt. Különösen fontos, hogy közösen fejlesztjük szolgáltatásainkat, ezért minden innovációt, új ötletet szívesen látunk, és értékelünk.

A munka mellett ugyanolyan fontosak számunkra az ünnepek, ahol jobban megismerhetjük egymást.

 

Mire számíthat

Ha kiválasztotta az Önnek szóló állást, töltse fel önéletrajzát rendszerünkbe. Kérjük, hogy önéletrajza mellé csatoljon egy rövid motivációs levelet, melyből kiderül, miért szeretne nálunk dolgozni.  Miután elküldte az önéletrajzát, 1 héten belül visszajelezzük Önnek e-mailben vagy telefonon, hogy életrajzát megkaptuk, és várjuk-e személyes találkozóra. A személyes találkozóra minden esetben gyöngyösi telephelyünkön kerül sor. Erre hozza magával bizonyítványait. A találkozót követően az ott meghatározott időpontban értesítjük Önt, hogy elnyerte-e a meghirdetett állást.

Döntésünkről minden esetben értesítjük.

 

Aktuális állásajánlataink

A jelenleg aktuális állásajánlatokat a linkre kattintva érheti el.  Amennyiben szeretné megpályázni valamelyik munkakört, kérjük, érdeklődjön a HR munkatársnál vagy küldje el önéletrajzát!

Aktuális állásajánlataink »

 

Elérhetőség:

HR munkatárs: 37/563-533

munka--.at.--k-v.hu

 

Önéletrajz beküldés

Küldje el önéletrajzát!