Megosztás:

Hétköznapok box utcája, avagy álmaink valóságos szervize

2011. november 28.

Aki már költözött, az tudja, hogy minden költözés együtt jár a dolgok egyfajta átértékelésével. Nincs ez másképp akkor sem, ha a cég költözik, pontosabban szólva új telephelyre teszi át tevékenységének nagy részét. Nálunk sem történt ez másképp. Már akkor tudtuk, hogy ez a szerviz több lesz, mint a markazi, amikor először megláttuk a gyöngyösi telephelyet. Nem is helyet láttuk, hanem a lehetőséget. A mi hétköznapi boxutcánkat.

Miben különbözik egyik szerviz a másiktól, miért jobb egyik szolgáltató a másiknál? – tettük fel magunknak a kérdést, mikor beköltöztünk Gyöngyösre, és szélesre tártuk a szerviz kapuit a városi nagyközönség előtt. Számunkra természetes, hogy saját szállítmányozási tevékenységünket csak akkor tudjuk pontosan és biztonsággal végezni, ha olyan komoly és profi szakemberekből álló, korszerűen felszerelt szervizzel rendelkezünk, ami biztonságos hátországot jelent saját kamionjaink és gépjárműveink számára. Hiszen természetes, hogy csak olyan járművel engedjük útnak sofőrjeinket, csak olyan autóval indulunk is magunk is útnak, amit folyamatosan ellenőrizünk és karbantartunk. Ki ne hozná szívesen az autóját olyan helyre, ahol profik dolgoznak profik számára?

De mi az, amit mi elvárunk magunktól? Mitől vagyunk mi - nemcsak saját járműveink számára - a hétköznapok boxutcája?

Talán kezdjük a karbantartással! A rendszeresen és jól karbantartott autó biztonságos utazást jelent tulajdonosának, ráadásul sokkal kevesebbet kell szervizbe vinni, ami ugye nem mindegy. A Forma 1-ben sem akkor cserélnek kereket, amikor az már kidurrant, hanem amikor annak ideje van. A szerelők pontosan ismerik az autó állapotát, és összehangolt munkával másodpercek alatt képesek lecserélni a versenyautó mind a 4 kerekét. Tehát, gyorsan, pontosan, összehangoltan, magas szintű jármű- és szakismerettel dolgoznak.

Pontosan ez az, amit mi is nyújtunk partnereinknek, mikor szervizünkbe hozzák autóikat. Mi sem szeretünk várakozni, és szeretjük, ha odafigyelnek az igényeinkre. Ezért kidolgoztunk egy olyan rendszert a járművek fogadására, ami lehetővé teszi, hogy a probléma felismerését követően, a jármű tulajdonosával történő egyeztetés után a legrövidebb időn belül adjuk át a javított vagy vizsgáztatott járművet. Ráadásul hozzánk jöhet a Fiat 500-tól a furgonon át a kamionig bármilyen gépjármű, hiszen szervizünk – saját autóinknak köszönhetően – felkészült mindenfajta jármű karbantartására, javítására és vizsgáztatására felkészült. Ennek köszönhetően bármilyen összetételű flották rendszeres karbantartását és szervizelését is el tudjuk látni.

Azt gondoljuk, szervizünk új lehetőséget jelent Gyöngyös motorizált lakói számára, hogy megtapasztalhassák, hogy dolgoznak a szerelők a boxutcában. Mert ki ne hozná szívesen az autóját egy olyan szervizben, ahová a „nagyok” is járnak! :)

Vissza

 

Aktuális híreink

Szűrőkamion volt Cégünknél

2024. július 25.

Hétfőn sikeresen lezajlott egészségügyi szűrőprogramunk! Magyarország legnagyobb mobildiagnosztikai központjának jóvoltából 75 kollégánk kapott átfogó képet egészségi állapotáról a K&V gyöngyösi telephelyén. 

Bővebben

K&V focicsapat

2024. július 23.

Büszkén jelentjük, hogy a K&V frissen alakult céges labdarúgó csapatával máris részt vettünk az első megmérettetésen! Szombaton a “Segítsünk Levinek - Jótékonysági Kispályás Labdarúgó Tornán” a Gyöngyösi Atlétikai Klub műfüves pályáin mérkőztünk meg 12 csapattal, és büszkén végeztünk a 8. helyen.

Bővebben

Új cégautót adtunk át

2024. július 15.

Múlt héten Simon János értékesítési menedzser kollégánk átvette új cégautóját, amely már a K&V új, szemet gyönyörködtető piros színét és megújult logóját viseli. Az autóátadásban Papp Norbert, a Renault Shick-R Kft. értékesítési vezetője segédkezett Az új autó nemcsak a K&V kiválóság iránt elkötelezettségét tükrözi, hanem összhangban áll a márkánk friss és dinamikus értékeivel is. Gratulálunk, János, kellemes és biztonságos utat kívánunk! 

Bővebben

Ismét D&B AAA minősítést kaptunk

2024. július 8.

Büszkén jelentjük, hogy pénzügyi mutatóink alapján idén is kiérdemeltük a pénzügyileg legstabilabb cégeknek járó AAA tanúsítványt a Dun & Bradstreet-től! Ez az elismerés megerősíti, hogy a K&V a legmegbízhatóbb vállalatok közé tartozik. Cégünk pénzügyi stabilitása kiemelkedő, és az alacsony fizetésképtelenségi valószínűség azt jelenti, hogy üzleti partnereink biztosak lehetnek benne: a K&V időben és megbízhatóan teljesíti pénzügyi kötelezettségeit.

Bővebben

ESG "jó gyakorlatok" előadás

2024. június 28.

Büszkeség számunkra, hogy ESG-szakértő kollégánk, Belkovics Anikó, meghívást kapott a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamarától, hogy bemutassa cégünk legjobb gyakorlatait a témában.

Bővebben

35 év 35 jócselekedet - állatkert festés

2024. június 19.

Jó melegben és még jobb hangulatban telt a kedd délutánunk, amikor is a K&V kilenc lelkes munkatársa ecsetet ragadott, és újjávarázsolta a Gyöngyösi Állatkert megkopott kerítéseit. Ügyeskedéseinket lelkesen nyugtázta minden négylábú, szőrös, illetve tollas vagy éppen pikkelyes állatkert-lakó , így a "35 év, 35 jótett"-akciónk legújabb bevetése is sikerrel zárult.

Bővebben