Megosztás:

AEO F engedélyes a K és V Kft.

2017. augusztus 11.

A K és V Nemzetközi Fuvarozó Kft. 2017. augusztus 8.  napjától  Engedélyezett gazdálkodó: „Vámjogi egyszerűsítések/Biztonság és védelem”, azaz AEO F engedéllyel rendelkezik.

 

Az AEO olyan speciális státusz, mely alapján a vámhatóság az Engedélyezett gazdálkodót megbízható partnerének tartja, és ezért vámügyeinek intézése, a nem uniós áruk fuvarozása és egyéb kezelése során számos kedvezményt kap a vámhatóságtól. 

Az Európai Unió engedélyezett gazdálkodó (AEO) programja a vámhatóságok és a gazdálkodók közötti együttműködésen nyugszik a nemzetközi ellátási lánc biztonságának fenntartása, illetve növelése érdekében. A programhoz való csatlakozás a gazdálkodók önkéntes vállalásán alapul, amelyhez teljesíteniük kell az uniós vámjogszabályokban meghatározott feltételeket.  Az AEO nemzetközileg elismert védjegyet jelent, amely a cég kiválóságát tanúsítja a nemzetközi kereskedelemben.

Cégünk az AEOF engedély megszerzésével újabb lépést tett az innovatív, folyamatos fejlődést/fejlesztést indukáló minőségi logisztikai szolgáltatás terén.

 

The K and V International Transport Ltd owns the AEO (Authorized Economic Operator): Customs Simplifications/Security and Protection accreditation from 8 August 2017.

AEO is such a special status upon which the Customs Authorities regard the Authorized Economic Operator a reliable partner, thus the operator gains several benefits from the Customs Authorities regarding customs administration as well as transporting and handling non-EU products. 

The Authorized Economic Operator (AEO) programme of the European Union is based on the cooperation between the customs authorities and the economic operators so as to maintain and improve the security of the international supply chain. Joining the programme requires the intension of the economic operators, and the compliance with conditions defined in the EU customs requirements. AEO represents an international trademark which proves the excellence of the company in the field of international trade.

By gaining the AEOF accreditation, our company is reinforcing its position in the area of innovative and continuously improving logistic services of excellent quality.

Vissza

 

Aktuális híreink

Arculatváltás a K és V Kft-nél

2024. április 24.

A tegnapi napon a 35 éves K&V Logistic Solutions megmutatta, hogyan néz ki közel 500 lóerő a márka megújult arculati színeibe és logójába öltöztetve. Egy izgalmas belső esemény keretében lepleztük le ugyanis új, tűzpiros színű DAF XG vontatóinkat, amelyek már az új arculati jegyeket viselik.

Bővebben

Vizsgáztassa nálunk autóját, Gyöngyösön a legkedvezőbb áron!

2024. április 17.

Gyors, megbízható és megfizethető műszaki vizsgáztatás Gyöngyösön a K&V-nél, most csupán 24 900 Ft-ért személyautó esetében. Amikor eljön a műszaki vizsga ideje, minden autótulajdonos ugyanazt szeretné: gyors, profi és gondtalan ügyintézést. A K&V Műszaki Vizsgabázis ezt kínálja, ráadásul a legjobb áron a gyöngyösi régióban.

Bővebben

35 év 35 jócselekedet - élelmiszerszállítás

2024. április 10.

Ahogy már említettük, idén ünnepeljük a K&V megalakulásának 35. évfordulóját , és ebből az alkalomból 35 jócselekedetet hajtunk végre az év során. Áprilisban különleges akcióval készültünk: 35 raklap élelmiszert szállítunk ki az ország 35 különböző pontján működő segélyszervezeteknek az Élelmiszerbank raktárából.

Bővebben

ESG a K&V-nél: Új fejezet a fenntarthatóság jegyében

2024. április 3.

A K&V teljes mértékben elkötelezett az ESG (Environmental, Social, and Governance - Környezeti, Társadalmi és Vállalatirányítási) szempontok bevezetése mellett. Azonban az ESG nem csak egy újabb irányelv számunkra, hanem egy mélyen gyökerező elköteleződés, hogy felelősen járjunk el üzleti tevékenységünk minden területén, hiszen 2008 óta ISO 14001-es környezetközpontú irányítási rendszert tartunk fenn.  

Bővebben

MagyarBrands díjat vehettük át

2024. március 28.

Elismert magyar márkának lenni különösen jóleső érzés!

Bővebben

35 év 35 jócselekedet - Önkéntesen a kutyákért

2024. március 26.

Az idénre vállalt 35 év - 35 jótett sorozatunk legújabb állomásaként kollégáink szombat délelőtt az Ebrendészet Gyöngyös munkáját segítették önkéntesként kutyafürdetéssel, szárítással és szállítással, valamint információátadással az örökbefogadható kutyusokra vonatkozóan a Mátra Művelődési Központ előtt megrendezett Húsvétváró programon.

Bővebben