Megosztás:

Futással a városért

2018. április 16.

A K&V Logistic Solutions csapata 11 résztvevővel összesen 210 kilométert teljesített a 33. Telekom Vivicittá városvédő futáson.

Azelőtt soha ennyi nemzet sportolója nem futott együtt a fővárosban: 84 országból és 1150 magyar településről regisztráltak a tavasz legnépesebb futóünnepére, melyen több mint 30.000-en álltak rajthoz. A Vivicittá jelentése Olaszországhoz köthető, ahol 1984-ben kigondolták, hogy ezzel a felkiáltással gyönyörű, de zsúfolt, és lassan lakhatatlan városaikban futásra ösztönzik a városlakókat, hogy azok futótempóban csodálhassák meg lakhelyüket, így ébredjenek rá az addig rejtve maradt szépségekre, értékekre. A K&V futói gyönyörű tavaszi időjárásban teljesítették a távot Budapest
belvárosában, a látványosságoktól hemzsegő útvonalon, melynek start- és célállomása a Margit-sziget volt.

Vissza
Kapcsolódó anyagok
 • A K&V futói meghódították a Balatont
 •  

  Aktuális híreink

  Támogatjuk a biztonságos motorozást

  2018. április 20.

  A K&V tanpályája adott otthont, az idén 10. alkalommal megrendezett biztonságos motoros közlekedési napnak Gyöngyösön.

  Bővebben

  Szakmák Éjszakája Gyöngyösön

  2018. április 19.

  Vállalatunk is részt vett kiállítóként az idén harmadik alkalommal megrendezett Szakmák Éjszakáján, amelyen a fiatalok megismerkedhettek az egyes szakmákkal, üzemlátogatásokon vehettek részt és szórakoztató programok is várták az érdeklődőket.

  Bővebben

  Futással a városért

  2018. április 16.

  A K&V Logistic Solutions csapata 11 résztvevővel összesen 210 kilométert teljesített a 33. Telekom Vivicittá városvédő futáson.

  Bővebben

  Fókuszban a GDPR

  2018. április 13.

  Május 25-én lép életbe az Európai Unió új adatvédelmi rendelete, amely felülírja a tagállamok erre vonatkozó nemzeti jogszabályait.

  Bővebben

  Kezdetét vette a raktárépítési projekt

  2018. április 10.

  Modern 4800 raklap férőhelyes, speciális követelményeknek megfelelő raktárral bővítjük raktározási szolgáltatásainkat.

  Bővebben

  Elektronikus autópályadíj-rendszert vezetett be Szlovénia

  2018. április 7.

  2018. április 1-től elektronikus autópályadíj-, úgynevezett DarsGo rendszert vezetett be Szlovénia a 3,5 tonna feletti gépjárművekre, a többi járműre továbbra is a matricarendszer van érvényben.  

  Bővebben