Megosztás:

IRU-diplomát kaptak gépkocsivezetőink

2023. június 7.

Kilométermilliomos gépjárművezetőink a hétvégén rangos elismerésben részesültek: öten közülük ugyanis megkapták a nemzetközi IRU-diplomát!

Az International Road Transport Union (IRU), vagyis a Közúti Fuvarozók Nemzetközi Egyesülete 1967 óta minden évben díszoklevéllel jutalmazza azokat a gépjárművezetőket, akik hosszú évek óta kifogástalanul és példamutató módon dolgoznak belföldi vagy nemzetközi forgalomban, valamint már legalább 1 millió kilométert vezettek. A korábbi évek során díjazott 50 IRU-diplomás gépjárművezetőnk mellett ezentúl további öt kitüntetett kollégával büszkélkedhetünk. Szívből gratulálunk Hugli Imrének, Nagy Zsoltnak, Kovács Sándornak, Molnár Barnabásnak és Steer Elemérnek! Gépjárművezető kollégáink precíz, lelkiismeretes és maximális figyelmet követelő munkája teszi lehetővé, hogy a K&V szolgáltatási minősége az egyik legkiemelkedőbb legyen a régióban. Köszönjük mindannyiuknak, hogy nap mint nap öregbítik hírnevünket Európa és Magyarország útjain!

Vissza
Kapcsolódó anyagok
 • Ismét Superbrands díjas a K&V
 • Magyarbrands díjátadó
 •  

  Aktuális híreink

  Jelentős útdíjnövekedést hozhat az új útdíjrendszer 2024-től

  2023. szeptember 27.

  A zaj- és légszennyezéssel, valamint a széndioxid-kibocsátással összefüggő külsőköltség-díjak bevezetése újabb, járműkategóriáktól függően 30–80 százalékos útdíjnövekedést jelent 2024. január 1-től.

  Bővebben

  2023-ban is MagyarBrands díjas a K&V

  2023. szeptember 22.

  Örömmel jelentjük be, hogy a K&V Logistics Solutions idén is elnyerte a prestízsértékű MagyarBrands díjat, és ezzel a hazai üzleti TOP márkák egyikeként van elismerve! 

  Bővebben

  Új DAF XG vontatók érkeztek

  2023. szeptember 15.

  Ebben az évben már 40 nyergesvontatónkat cseréltük le új, innovatív DAF XG modellre, mely 2022-ben elnyerte az „Év Nemzetközi Tehergépkocsija” díjat. E lépéssel nemcsak a legmodernebb technológia mellett tettük le voksunkat, hanem ismét kifejeztük elkötelezettségünket a környezetvédelem és a fenntarthatóság iránt. 

  Bővebben

  KRONE Profi Liner ponyvás félpótkocsikkal bővül a K&V flottája

  2023. szeptember 5.

  Szeptemberben kerül átvételre Németországban a KRONE gyárban 17 db új félpótkocsi. A járművek még ebben a hónapban üzembe helyezésre kerülnek növelve a fuvarozási kapacitást és a vevői elégedettséget.

  Bővebben

  Különleges szülinapot ünneplünk!

  2023. augusztus 21.

  Egy évvel ezelőtt, augusztus 17-én helyeztük el ugyanis az első raklapot az új, fóti raktárunkban, így büszkén ünnepeljük az első évfordulónkat!

  Bővebben

  Ismét célba ért az élelmiszeradomány

  2023. augusztus 18.

  Örömmel tudatjuk, hogy az Élelmiszerbankos szállítmányunk a napokban megérkezett Nyírpilisbe és Tarnabodra!

  Bővebben