Megosztás:

Sikeres újratanúsítás a K és V Kft-nél

2023. június 26.

Örömmel jelentjük be, hogy a K&V Nemzetközi Fuvarozó Kft. újratanúsító ISO-auditja sikeresen zárult Fóton, Gyöngyösön és Markazon. Arra különösen büszkék vagyunk, hogy az új, fóti raktárunk is sikeresen teljesítette a Bureau Veritas Certification Holding SAS által végzett ellenőrzés feltételeit.

Eredményeink azt mutatják, hogy cégünk irányítási rendszere megfelel az ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015 szabványkövetelményeknek. Ez azt jelenti, hogy elkötelezettségünk mind a kiváló minőségű szolgáltatás nyújtása, mind pedig a környezet megóvása iránt továbbra is erős, és ez még inkább arra ösztönöz minket, hogy ezeken a területeken egyre magasabb színvonalon teljesítsünk. Ez a sikeres audit szilárd bizonyíték arra, hogy a K&V Nemzetközi Fuvarozó Kft. a legszigorúbb szabványoknak megfelelően működik. Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlődés és a legjobb gyakorlatok bevezetése iránt, melyek elősegítik a minőségi szolgáltatásokat, valamint fenntarthatóvá teszik a tevékenységeinket.  

Továbbra is törekedni fogunk a kiválóságra, hogy partnereink és megbízóink a legmagasabb minőségű szolgáltatásokat élvezhessék. Dolgozóinknak pedig köszönjük odaadó munkájukat és elkötelezettségüket, amely lehetővé tette ezt a fontos eredményt.

Vissza
Kapcsolódó anyagok
 • Sikeres 2. felügyeleti audit a K és V Kft-nél
 •  

  Aktuális híreink

  Jelentős útdíjnövekedést hozhat az új útdíjrendszer 2024-től

  2023. szeptember 27.

  A zaj- és légszennyezéssel, valamint a széndioxid-kibocsátással összefüggő külsőköltség-díjak bevezetése újabb, járműkategóriáktól függően 30–80 százalékos útdíjnövekedést jelent 2024. január 1-től.

  Bővebben

  2023-ban is MagyarBrands díjas a K&V

  2023. szeptember 22.

  Örömmel jelentjük be, hogy a K&V Logistics Solutions idén is elnyerte a prestízsértékű MagyarBrands díjat, és ezzel a hazai üzleti TOP márkák egyikeként van elismerve! 

  Bővebben

  Új DAF XG vontatók érkeztek

  2023. szeptember 15.

  Ebben az évben már 40 nyergesvontatónkat cseréltük le új, innovatív DAF XG modellre, mely 2022-ben elnyerte az „Év Nemzetközi Tehergépkocsija” díjat. E lépéssel nemcsak a legmodernebb technológia mellett tettük le voksunkat, hanem ismét kifejeztük elkötelezettségünket a környezetvédelem és a fenntarthatóság iránt. 

  Bővebben

  KRONE Profi Liner ponyvás félpótkocsikkal bővül a K&V flottája

  2023. szeptember 5.

  Szeptemberben kerül átvételre Németországban a KRONE gyárban 17 db új félpótkocsi. A járművek még ebben a hónapban üzembe helyezésre kerülnek növelve a fuvarozási kapacitást és a vevői elégedettséget.

  Bővebben

  Különleges szülinapot ünneplünk!

  2023. augusztus 21.

  Egy évvel ezelőtt, augusztus 17-én helyeztük el ugyanis az első raklapot az új, fóti raktárunkban, így büszkén ünnepeljük az első évfordulónkat!

  Bővebben

  Ismét célba ért az élelmiszeradomány

  2023. augusztus 18.

  Örömmel tudatjuk, hogy az Élelmiszerbankos szállítmányunk a napokban megérkezett Nyírpilisbe és Tarnabodra!

  Bővebben