Megosztás:

IVECO E-WAY elektromos buszt teszteltünk

2023. augusztus 9.

Az elmúlt pár napban nagyot fordult velünk a világ a tesztelésre kapott IVECO E-WAY elektromos autóbusz ugyanis fénysebességgel belopta magát a szívünkbe.

A FENNTARTHATÓSÁG ÚTJÁN 

Az IVECO E-WAY kipróbálásával végre nem csupán távoli ígéretként, hanem nagyon is valós alternatívaként tapasztalhattuk meg az elektromos busszal történő személyszállítást. Az autóbusz innovatív, 100% elektromos hajtásrendszerrel rendelkezik, másfelől pedig, a jármű töltésére a raktárépületünkre telepített napelemek ️segítségével megtermelt energiát használtunk.  

ELÉGEDETT UTASOK, VÁROSLAKÓK 

A tesztelés során mind szerződött partnereink, mind a megbízásukból szállított utasok rendkívül elégedettek voltak az EWAY magasfokú kényelmével. A busz hangtalan és kellemetlen kipufogógázoktól mentes suhanása mindenkit lenyűgözött, esztétikus külseje pedig a városban közlekedve mindenhol felkeltette a járókelők figyelmét. 

AZ UTASOK ÉLMÉNYE 

A buszra felszállókat három darab nagyméretű ajtó fogadja, és a teljesen síkpadlós kialakítás, valamint térdeplő funkció gondoskodik a könnyű beszállásról. Az utasok így a padka magasságában tudnak a járműre “felszállni”, és egyáltalán nem kell lépcsőzniük. A középső ajtóval szemben kényelmes méretű peron lett kialakítva a babakocsival  vagy kerekesszékkel  utazók részére. A tágas, világos utastér 26 ülő- és 49 állóhellyel rendelkezik, és nagy, színes kijelzőkkel segíti az utasok tájékozódását.  

A VEZETŐI ÉLMÉNY 

A K&V gépkocsivezetői számára az E-WAY szintén megnyerő volt. A zárt sofőrfülke állítható kormánykerékkel és műszerfallal gondoskodik a testreszabható kényelemről, ezen túl pedig olyan extrákkal kényeztet, mint a mini hűtőszekrény, a fűthető és hűthető ülés. A tökéletes vezetési élményhez a nagyméretű ajtók, a tolatókamera-monitorok és a tűző napfényben is jól látható műszeregység egyaránt hozzájárulnak. Az autóbusz kiválóan vezethető: kis fordulóköre, dinamikus gyorsulása, és hatékony fékberendezése mind ideálissá teszik a városi közlekedésre.

ÖSSZEGZÉS 

Az IVECO E-WAY tesztelése nem csak egy technológiai mérföldkő volt a K&V számára, hanem egy határozott lépés a fenntartható közlekedési megoldások felé. Elkötelezettségünk a környezetvédelem iránt, az elektromos, károsanyag-mentes hajtás és a saját magunk által termelt energia felhasználása mind azt sugallják, hogy immár nem csak beszélünk a zöldebb jövőről, hanem aktívan tenni is tudunk a megteremtéséért.

Vissza

 

Aktuális híreink

Jelentős útdíjnövekedést hozhat az új útdíjrendszer 2024-től

2023. szeptember 27.

A zaj- és légszennyezéssel, valamint a széndioxid-kibocsátással összefüggő külsőköltség-díjak bevezetése újabb, járműkategóriáktól függően 30–80 százalékos útdíjnövekedést jelent 2024. január 1-től.

Bővebben

2023-ban is MagyarBrands díjas a K&V

2023. szeptember 22.

Örömmel jelentjük be, hogy a K&V Logistics Solutions idén is elnyerte a prestízsértékű MagyarBrands díjat, és ezzel a hazai üzleti TOP márkák egyikeként van elismerve! 

Bővebben

Új DAF XG vontatók érkeztek

2023. szeptember 15.

Ebben az évben már 40 nyergesvontatónkat cseréltük le új, innovatív DAF XG modellre, mely 2022-ben elnyerte az „Év Nemzetközi Tehergépkocsija” díjat. E lépéssel nemcsak a legmodernebb technológia mellett tettük le voksunkat, hanem ismét kifejeztük elkötelezettségünket a környezetvédelem és a fenntarthatóság iránt. 

Bővebben

KRONE Profi Liner ponyvás félpótkocsikkal bővül a K&V flottája

2023. szeptember 5.

Szeptemberben kerül átvételre Németországban a KRONE gyárban 17 db új félpótkocsi. A járművek még ebben a hónapban üzembe helyezésre kerülnek növelve a fuvarozási kapacitást és a vevői elégedettséget.

Bővebben

Különleges szülinapot ünneplünk!

2023. augusztus 21.

Egy évvel ezelőtt, augusztus 17-én helyeztük el ugyanis az első raklapot az új, fóti raktárunkban, így büszkén ünnepeljük az első évfordulónkat!

Bővebben

Ismét célba ért az élelmiszeradomány

2023. augusztus 18.

Örömmel tudatjuk, hogy az Élelmiszerbankos szállítmányunk a napokban megérkezett Nyírpilisbe és Tarnabodra!

Bővebben