Megosztás:

IVECO E-WAY elektromos buszt teszteltünk

2023. augusztus 9.

Az elmúlt pár napban nagyot fordult velünk a világ a tesztelésre kapott IVECO E-WAY elektromos autóbusz ugyanis fénysebességgel belopta magát a szívünkbe.

A FENNTARTHATÓSÁG ÚTJÁN 

Az IVECO E-WAY kipróbálásával végre nem csupán távoli ígéretként, hanem nagyon is valós alternatívaként tapasztalhattuk meg az elektromos busszal történő személyszállítást. Az autóbusz innovatív, 100% elektromos hajtásrendszerrel rendelkezik, másfelől pedig, a jármű töltésére a raktárépületünkre telepített napelemek ️segítségével megtermelt energiát használtunk.  

ELÉGEDETT UTASOK, VÁROSLAKÓK 

A tesztelés során mind szerződött partnereink, mind a megbízásukból szállított utasok rendkívül elégedettek voltak az EWAY magasfokú kényelmével. A busz hangtalan és kellemetlen kipufogógázoktól mentes suhanása mindenkit lenyűgözött, esztétikus külseje pedig a városban közlekedve mindenhol felkeltette a járókelők figyelmét. 

AZ UTASOK ÉLMÉNYE 

A buszra felszállókat három darab nagyméretű ajtó fogadja, és a teljesen síkpadlós kialakítás, valamint térdeplő funkció gondoskodik a könnyű beszállásról. Az utasok így a padka magasságában tudnak a járműre “felszállni”, és egyáltalán nem kell lépcsőzniük. A középső ajtóval szemben kényelmes méretű peron lett kialakítva a babakocsival  vagy kerekesszékkel  utazók részére. A tágas, világos utastér 26 ülő- és 49 állóhellyel rendelkezik, és nagy, színes kijelzőkkel segíti az utasok tájékozódását.  

A VEZETŐI ÉLMÉNY 

A K&V gépkocsivezetői számára az E-WAY szintén megnyerő volt. A zárt sofőrfülke állítható kormánykerékkel és műszerfallal gondoskodik a testreszabható kényelemről, ezen túl pedig olyan extrákkal kényeztet, mint a mini hűtőszekrény, a fűthető és hűthető ülés. A tökéletes vezetési élményhez a nagyméretű ajtók, a tolatókamera-monitorok és a tűző napfényben is jól látható műszeregység egyaránt hozzájárulnak. Az autóbusz kiválóan vezethető: kis fordulóköre, dinamikus gyorsulása, és hatékony fékberendezése mind ideálissá teszik a városi közlekedésre.

ÖSSZEGZÉS 

Az IVECO E-WAY tesztelése nem csak egy technológiai mérföldkő volt a K&V számára, hanem egy határozott lépés a fenntartható közlekedési megoldások felé. Elkötelezettségünk a környezetvédelem iránt, az elektromos, károsanyag-mentes hajtás és a saját magunk által termelt energia felhasználása mind azt sugallják, hogy immár nem csak beszélünk a zöldebb jövőről, hanem aktívan tenni is tudunk a megteremtéséért.

Vissza

 

Aktuális híreink

Belföldi fuvarozás üzletágunk

2023. november 22.

A K&V négy alapvető üzletágra építi tevékenységét, amelyek között a belföldi fuvarozás fontos szerepet kap: ez a szektor szorosan összefonódik nemzetközi fuvarozási szolgáltatásunkkal, valamint innovatív raktárainkkal, melyekkel így egy integrált logisztikai hálózatot alkot megbízó partnereink legnagyobb megelégedésére.

Bővebben

Energiahatékonyság cégünknél

2023. november 15.

A K&V hosszú ideje elkötelezetten igyekszik csökkenteni karbonlábnyomát, hogy kevésbé terheljük a környezetünket. Fontosnak tartjuk, hogy gyermekeink, unokáink egy élhetőbb világban nőjenek fel, és segítsünk munkatársainknak az energiaválság idején is spórolni, anélkül hogy otthonuk kellemetlenül hideg vagy túl meleg lenne.

Bővebben

Az út, ami összeköt

2023. november 9.

Bemutatkozik a K&V Személyszállítás Üzletága 

Bővebben

Pályaorientációs nap Cégünknél

2023. november 3.

Múlt héten a gyöngyösi Arany János Általános Iskola 6. osztályos tanulói látogattak el hozzánk a Pályaorientációs nap keretében.

Bővebben

Elektromos Volvo járművet teszteltünk

2023. október 27.

Újabb, izgalmas fejezethez érkeztünk a K&V fenntarthatósági törekvéseiben: tegnap egy Volvo FL100% elektromos hajtású, 16 tonnás tehergépjárművet vettünk át egy hónapos tesztelésre a Volvo Hungária Kft-től.

Bővebben

Raklap, amire bátran rakhat

2023. október 25.

Ez az üzenet fogadja a látogatókat leányvállalatunk, a Bestpallet megújult weboldalán.

Bővebben