Megosztás:

IVECO E-WAY elektromos buszt teszteltünk

2023. augusztus 9.

Az elmúlt pár napban nagyot fordult velünk a világ a tesztelésre kapott IVECO E-WAY elektromos autóbusz ugyanis fénysebességgel belopta magát a szívünkbe.

A FENNTARTHATÓSÁG ÚTJÁN 

Az IVECO E-WAY kipróbálásával végre nem csupán távoli ígéretként, hanem nagyon is valós alternatívaként tapasztalhattuk meg az elektromos busszal történő személyszállítást. Az autóbusz innovatív, 100% elektromos hajtásrendszerrel rendelkezik, másfelől pedig, a jármű töltésére a raktárépületünkre telepített napelemek ️segítségével megtermelt energiát használtunk.  

ELÉGEDETT UTASOK, VÁROSLAKÓK 

A tesztelés során mind szerződött partnereink, mind a megbízásukból szállított utasok rendkívül elégedettek voltak az EWAY magasfokú kényelmével. A busz hangtalan és kellemetlen kipufogógázoktól mentes suhanása mindenkit lenyűgözött, esztétikus külseje pedig a városban közlekedve mindenhol felkeltette a járókelők figyelmét. 

AZ UTASOK ÉLMÉNYE 

A buszra felszállókat három darab nagyméretű ajtó fogadja, és a teljesen síkpadlós kialakítás, valamint térdeplő funkció gondoskodik a könnyű beszállásról. Az utasok így a padka magasságában tudnak a járműre “felszállni”, és egyáltalán nem kell lépcsőzniük. A középső ajtóval szemben kényelmes méretű peron lett kialakítva a babakocsival  vagy kerekesszékkel  utazók részére. A tágas, világos utastér 26 ülő- és 49 állóhellyel rendelkezik, és nagy, színes kijelzőkkel segíti az utasok tájékozódását.  

A VEZETŐI ÉLMÉNY 

A K&V gépkocsivezetői számára az E-WAY szintén megnyerő volt. A zárt sofőrfülke állítható kormánykerékkel és műszerfallal gondoskodik a testreszabható kényelemről, ezen túl pedig olyan extrákkal kényeztet, mint a mini hűtőszekrény, a fűthető és hűthető ülés. A tökéletes vezetési élményhez a nagyméretű ajtók, a tolatókamera-monitorok és a tűző napfényben is jól látható műszeregység egyaránt hozzájárulnak. Az autóbusz kiválóan vezethető: kis fordulóköre, dinamikus gyorsulása, és hatékony fékberendezése mind ideálissá teszik a városi közlekedésre.

ÖSSZEGZÉS 

Az IVECO E-WAY tesztelése nem csak egy technológiai mérföldkő volt a K&V számára, hanem egy határozott lépés a fenntartható közlekedési megoldások felé. Elkötelezettségünk a környezetvédelem iránt, az elektromos, károsanyag-mentes hajtás és a saját magunk által termelt energia felhasználása mind azt sugallják, hogy immár nem csak beszélünk a zöldebb jövőről, hanem aktívan tenni is tudunk a megteremtéséért.

Vissza

 

Aktuális híreink

Átvettük a 80. Ford Transit Minibuszt

2024. május 24.

Örömmel osztjuk meg a hírt, miszerint tegnap a K&V gyöngyösi telephelyén átvettük a 80. Ford Transit Minibuszt, amivel így Magyarország legnagyobb Ford buszflottájának büszke tulajdonosai lettünk!

Bővebben

Megjelent az első negyedéves közúti fuvarozási árindex

2024. május 17.

Drágult a fuvarozás. Az első negyedéves infláció négyszeresével nőttek a közúti fuvarozás költségei, ami biztosan meg fog jelenni a fogyasztói árakban is – áll a DigiLog Consulting stratégiai tanácsadócég által közzétett, 2024. I. negyedéves közúti fuvarozási árindex (KFX 24Q1) iparági elemzésben. 

Bővebben

Sikeres audit a K&V-nél

2024. május 16.

Múlt héten sikerrel teljesítettük az ISO 9001:2015 Minőségirányítási és az ISO 14001:2015 Környezetközpontú irányítási rendszerek első felügyeleti auditját. Büszkén jelentjük, hogy Markazon, Gyöngyösön és Fóton is minden követelménynek megfelelünk!

Bővebben

Csak egy "kör"

2024. május 8.

A K&V Kft. csapata ismét körbe futotta a Balatont a 18. NN Ultrabalaton versenyen.

Bővebben

Hulladékot gyűjtöttünk a Föld napján

2024. május 5.

A Föld napján, április 22-én a K&V csapata ismét összefogott a tisztább környezetért! Együttműködésben az Egererdő Zrt Mátrafüredi Erdészetével, 12 önkéntes kollégánk vett részt Gyöngyösön a 'TeSzedd!' országos szemétszedési akcióban.

Bővebben

Arculatváltás a K és V Kft-nél

2024. április 24.

A tegnapi napon a 35 éves K&V Logistic Solutions megmutatta, hogyan néz ki közel 500 lóerő a márka megújult arculati színeibe és logójába öltöztetve. Egy izgalmas belső esemény keretében lepleztük le ugyanis új, tűzpiros színű DAF XG vontatóinkat, amelyek már az új arculati jegyeket viselik.

Bővebben