Megosztás:

Az út, ami összeköt

2023. november 9.

Bemutatkozik a K&V Személyszállítás Üzletága 

 
A K&V személyszállítási üzletága nem csupán autóbuszok sorát jelenti, hanem egy mozgó közösséget, amely nap mint nap többezer embert köt össze rendszeres vagy eseti úticéljaikkal. A K&V buszai az ország számos régiójában már kora hajnaltól úton vannak, hogy gyári dolgozókat, iskolásokat és minden utast biztonságban, kényelemben és legfőképpen időben célba juttassanak. 
Minden műszakváltáskor 70 autóbuszunk közel 2.500 főt szállít munkahelyére, illetve onnan haza. Ez a szám naponta összesen mintegy 8.000 embert jelent, akik a K&V szolgáltatásainak köszönhetően érik el úticéljukat. Legrövidebb járatunk mindössze 6,5 kilométeres, míg a leghosszabb 185 kilométert ölel fel, ami jól bizonyítja, hogy a K&V mindenféle utazási igényre kiterjedő megoldásokat kínál az ország bármely pontján.
 
Az ország bármely pontján?
Így van. A K&V személyszállítási szolgáltatása nem ismer város- vagy megyehatárokat: az ország bármely részén tudunk járatokat üzemeltetni. A technikai hátteret regionális partnereink biztosítják, akikkel együttműködve gondoskodunk a járművek szervizeléséről és tisztántartásáról, így biztosítva a magas színvonalú szolgáltatást még a legtávolibb megyékben is. Közel száz járművet számláló autóbuszflottánkból egyszerre akár 80 busz is úton lehet. Az éppen szolgálaton kívüli járműveinket járataink folyamatossága és zökkenőmentessége érdekében helyettesítő vagy kiegészítő járatként alkalmazzuk, illetve eseti megbízásokat teljesítenek. A rendszeres karbantartás és a különböző méretű járművek kínálata lehetővé teszi, hogy minden utazási igényt kielégítsünk, legyen szó akár néhány kilométerről, akár országos útvonalakról.
 
Száz busznyi kényelem
A K&V új és újszerű járművekből álló, tisztán tartott és gondosan szervizelt autóbuszflottája - tapasztalt sofőrjeink keze alatt - a legnagyobb biztonságban juttatja célba az utasokat.
A száz modern, különböző méretű autóbusz olyan magasszintű kényelmi funkciókkal varázsolja kellemessé a dolgozók és tanulók mindennapi ingázását, mint a wi-fi vagy éppen a távolról nyomon követhető hőmérsékletfigyelő rendszerek, melyek a mindenkor kellemes utazási klímáról gondoskodnak. Vállalati ügyfeleink igényei alapján járműveink utasszámlálóval, valamint tájékoztatásra, szórakoztatásra, illetve reklámcélra is alkalmas LCD kijelzőkkel felszerelten is elérhetők. Apropó, reklám: buszaink belső és külső felületeit megbízóink saját hirdetéseik elhelyezésére is használhatják, még hatékonyabbá téve pl. munkaerőtoborzó kampányaikat. 
 
Az utazás rugalmassága és sokszínűsége
0-24 órás diszpécserszolgálatunk nem csupán panaszkezelésben, hanem problémamegoldásban is elsőrangú. Kollégáink ugyanis mindent megtesznek, hogy egyetlen dolgozó se késsen el a munkahelyéről, bármilyen későn is ébredt, és a járatok is mindig időben érkezzenek. Ha egy kulcsfontosságú munkatárs lekésné az általunk üzemeltetett dolgozói járatot, gyorsreagálású szolgálatunk azonnal útnak indít egy kisbuszt, hogy az illető időben az üzembe érkezhessen.
A K&V nem csupán a munkába járásban nyújt segítséget. A dolgozói járatok mellett iskolásokat szállítunk rendszeres járatként oktatási intézményekbe, valamint alkalomszerűen tanulmányi kirándulásokra, versenyekre és sporteseményekre. Ezen kívül különjáratokat biztosítunk nagyobb vagy akár csak pár fős csoportok számára, így például reptéri- és szállodai transzfereket is készséggel vállalunk extra kényelmi felszereltségű járművekkel.
A jövő útjain
A szolgáltatásaink magas színvonalának fenntartása érdekében személyszállításban használatos járműveink havonta közel 90.000 liter üzemanyagot fogyasztanak el. Célunk, hogy ez a mennyiség úgy csökkenjen, hogy közben az elérhető járataink és ülőhelyek száma folyamatosan növekedjen, ezért folyamatosan keresünk olyan alternatív megoldásokat, mint az elektromos és hibrid buszok, amelyekkel csökkenthetjük ökológiai lábnyomunkat.
A K&V elkötelezettsége vitathatatlan a fenntarthatóság és az innováció iránt: az elektromos buszok tesztelése és tervezett bevezetése nem csak a környezetvédelmi szempontokat helyezi előtérbe, hanem cégünk innovatív szellemét is tükrözi, miközben továbbra is prémium szolgáltatást nyújthatunk.
 
A K&V személyszállítása jóval több mint egy szolgáltatás; ügyfeleink megbízható és előrelátó partnerként támaszkodhatnank ránk a napi logisztikai kihívásokban. A munkába érkezés pontossága, járataink megbízhatósága és rugalmassága mind azt a célt szolgálják, hogy megbízóink vállalatai és intézményei zavartalanul, kiszámíthatóan működhessenek.
Vissza

 

Aktuális híreink

Hulladékot gyűjtöttünk a Föld napján

2024. május 5.

A Föld napján, április 22-én a K&V csapata ismét összefogott a tisztább környezetért! Együttműködésben az Egererdő Zrt Mátrafüredi Erdészetével, 12 önkéntes kollégánk vett részt Gyöngyösön a 'TeSzedd!' országos szemétszedési akcióban.

Bővebben

Arculatváltás a K és V Kft-nél

2024. április 24.

A tegnapi napon a 35 éves K&V Logistic Solutions megmutatta, hogyan néz ki közel 500 lóerő a márka megújult arculati színeibe és logójába öltöztetve. Egy izgalmas belső esemény keretében lepleztük le ugyanis új, tűzpiros színű DAF XG vontatóinkat, amelyek már az új arculati jegyeket viselik.

Bővebben

Vizsgáztassa nálunk autóját, Gyöngyösön a legkedvezőbb áron!

2024. április 17.

Gyors, megbízható és megfizethető műszaki vizsgáztatás Gyöngyösön a K&V-nél, most csupán 24 900 Ft-ért személyautó esetében. Amikor eljön a műszaki vizsga ideje, minden autótulajdonos ugyanazt szeretné: gyors, profi és gondtalan ügyintézést. A K&V Műszaki Vizsgabázis ezt kínálja, ráadásul a legjobb áron a gyöngyösi régióban.

Bővebben

35 év 35 jócselekedet - élelmiszerszállítás

2024. április 10.

Ahogy már említettük, idén ünnepeljük a K&V megalakulásának 35. évfordulóját , és ebből az alkalomból 35 jócselekedetet hajtunk végre az év során. Áprilisban különleges akcióval készültünk: 35 raklap élelmiszert szállítunk ki az ország 35 különböző pontján működő segélyszervezeteknek az Élelmiszerbank raktárából.

Bővebben

ESG a K&V-nél: Új fejezet a fenntarthatóság jegyében

2024. április 3.

A K&V teljes mértékben elkötelezett az ESG (Environmental, Social, and Governance - Környezeti, Társadalmi és Vállalatirányítási) szempontok bevezetése mellett. Azonban az ESG nem csak egy újabb irányelv számunkra, hanem egy mélyen gyökerező elköteleződés, hogy felelősen járjunk el üzleti tevékenységünk minden területén, hiszen 2008 óta ISO 14001-es környezetközpontú irányítási rendszert tartunk fenn.  

Bővebben

MagyarBrands díjat vehettük át

2024. március 28.

Elismert magyar márkának lenni különösen jóleső érzés!

Bővebben