Megosztás:

Belföldi fuvarozás üzletágunk

2023. november 22.

A K&V négy alapvető üzletágra építi tevékenységét, amelyek között a belföldi fuvarozás fontos szerepet kap: ez a szektor szorosan összefonódik nemzetközi fuvarozási szolgáltatásunkkal, valamint innovatív raktárainkkal, melyekkel így egy integrált logisztikai hálózatot alkot megbízó partnereink legnagyobb megelégedésére.

Az idei évben ezidáig 12.000 belföldi fuvarfeladatot teljesítettünk, ami 2 millió megtett kilométert jelent. Ügyfélportfóliónkban a gyógyszeripari, valamint FMCG területen tevékenykedő cégek mellett autóipari beszállítók, sőt építőiparban tevékenykedő vállalatok is megtalálhatók. A fuvarozási iparág dinamikus változásait lekövetve folyamatosan igyekszünk alkalmazkodni a piaci körülményekhez, egyrészt a kiadások és ezen belül a szervizköltségeink optimalizálásával, másrészt a fenntarthatóság irányában ható módszerek és eszközök alkalmazásával. Eco-driving programunk részeként minden egyes gépjárművezetőnket folyamatosan képezzük, hogy vezetésüket hatékonyabbá és környezettudatosabbá tegyük. Kiemelt figyelmet fordítunk motiválásukra és megtartásukra is, hiszen ők képezik vállalatunk gerincét.

Az innováció és a fenntartható fejlődés jegyében rendszeres tesztelünk elektromos szállítási megoldásokat, amelyek a jövő fuvarozási trendjeit tükrözik: nemrégiben egy elektromos Volvo teherautót állítottunk szolgálatba egyik partnerünk számára. Ezen tesztek célja a környezeti hatások minimalizálása és a fenntartható üzleti megoldások kialakítása. Alacsony átlagéletkorú járműparkunk nemcsak technológia és kényelem szempontjából számít modernnek, környezetvédelmi szempontból is teljesíti az EURO VI normákat. Flottánkban a nyerges szerelvények mellett kisebb teherautók, valamint speciális felépítésű járművek is megtalálhatók, melyek lehetővé teszik, hogy a raktározási és szállítási folyamatokat a lehető legnagyobb hatékonysággal végezzük. Mindezek köré fonódik speciális diszpécser-szolgálatunk, amely a belföldi és nemzetközi fuvarozási igényeket dedikált kapcsolattartókkal szolgálja ki 0-24 órás elérhetőségben.

A K&V évtizedek óta arról ismert, hogy logisztikai szolgáltatások terén nagyon magas színvonalat képvisel. Nem véletlen a szlogenünk: “Business class a logisztikában”. Ennek értelmében maximális odaadással és profizmussal bonyolítjuk le a ránk bízott fuvar- és raktározási feladatokat, hogy megbízóink árui mindig tökéletes állapotban és a vállalt határidőre megérkezzenek. Felkészültségünk okán képesek vagyunk alkalmazkodni nagy volumenű és gyors reagálást igénylő fuvarozási igényekhez is. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy személyre szabott szolgáltatásokat nyújtsunk partnereinek. Az egyedi igényekre való odafigyelés és rugalmas megoldásaink lehetővé teszik, hogy speciális kéréseket is kielégíthessünk. Különleges yard szerviz szolgáltatásunk révén gyártó megrendelőinknek lehetősége nyílik a készárut közvetlen szállítójárműre rakodni, amely jelentős anyagmozgatási és raktározási költség-megtakarítást eredményez.

A K&V és ezen belül a Belföldi Fuvarozási Üzletág elkötelezett az iránt, hogy ügyfeleink számára kiváló minőségű, hatékony és megbízható logisztikai megoldásokat nyújtson. Célunk, hogy folyamatos fejlesztésekkel és innovációkkal nemcsak megfeleljünk a piaci elvárásoknak, hanem azt meghaladó,
trendteremtő szolgáltatásokat kínáljunk. Szakértelmünk és több mint három évtizedes tapasztalatunk révén büszkén állíthatjuk, hogy a K&V nem csupán egy fuvarozó cég, hanem egy precíz és mindenkor megbízható partner a logisztika világában, ahol minden egyes szállítmány kiváló gondoskodás által
övezve ér célba.

Vissza

 

Aktuális híreink

Új cégautót adtunk át

2024. július 15.

Múlt héten Simon János értékesítési menedzser kollégánk átvette új cégautóját, amely már a K&V új, szemet gyönyörködtető piros színét és megújult logóját viseli. Az autóátadásban Papp Norbert, a Renault Shick-R Kft. értékesítési vezetője segédkezett Az új autó nemcsak a K&V kiválóság iránt elkötelezettségét tükrözi, hanem összhangban áll a márkánk friss és dinamikus értékeivel is. Gratulálunk, János, kellemes és biztonságos utat kívánunk! 

Bővebben

Ismét D&B AAA minősítést kaptunk

2024. július 8.

Büszkén jelentjük, hogy pénzügyi mutatóink alapján idén is kiérdemeltük a pénzügyileg legstabilabb cégeknek járó AAA tanúsítványt a Dun & Bradstreet-től! Ez az elismerés megerősíti, hogy a K&V a legmegbízhatóbb vállalatok közé tartozik. Cégünk pénzügyi stabilitása kiemelkedő, és az alacsony fizetésképtelenségi valószínűség azt jelenti, hogy üzleti partnereink biztosak lehetnek benne: a K&V időben és megbízhatóan teljesíti pénzügyi kötelezettségeit.

Bővebben

ESG "jó gyakorlatok" előadás

2024. június 28.

Büszkeség számunkra, hogy ESG-szakértő kollégánk, Belkovics Anikó, meghívást kapott a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamarától, hogy bemutassa cégünk legjobb gyakorlatait a témában.

Bővebben

35 év 35 jócselekedet - állatkert festés

2024. június 19.

Jó melegben és még jobb hangulatban telt a kedd délutánunk, amikor is a K&V kilenc lelkes munkatársa ecsetet ragadott, és újjávarázsolta a Gyöngyösi Állatkert megkopott kerítéseit. Ügyeskedéseinket lelkesen nyugtázta minden négylábú, szőrös, illetve tollas vagy éppen pikkelyes állatkert-lakó , így a "35 év, 35 jótett"-akciónk legújabb bevetése is sikerrel zárult.

Bővebben

IRU diplomát kaptak gépkocsivezetőink

2024. június 3.

Június 1-jén Budapesten a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete átadta az IRU diplomákat.

Bővebben

Sikeres HACCP felülvizsgálat

2024. május 28.

A K&V háza táján mindig történik valami. Múlt héten, május 22-én ismét sikeresen lezajlott a HACCP rendszerünk felülvizsgálata!

Bővebben