Megosztás:

K&V Mikuláskamion Rajzpályázat Díjkiosztó

2023. december 5.

December 3-án Advent első vasárnapjának ünnepi varázsában került sor a K&V Mikuláskamion Rajzpályázat díjátadójára, a gyöngyösi Belváros téren. 

 
A hideg időjárás ellenére igen sokan voltak kíváncsiak az eseményre, és lelkes tapsvihar fogadta mind a 34 iskoláskorú díjazottat, miközben a színpadon található LED-falon a nyertes rajzok is bemutatásra kerültek - immár egy-egy K&V kamion ponyvájára retusálva. A díjak átadását Varga Bálint ügyvezetőnk vezette fel egy beszéddel, amelyben elmondta, mennyire meghatotta a K&V minden dolgozóját az a szeretet és lelkesedés, amivel a beküldött több mint 400 pályázat készült. Ezek mindegyike különleges alkotás, így roppant nehéz volt kiválasztani közülük az összesen 6 korcsoport 3-3 helyezettjét - olyannyira, hogy nem is sikerült megállnunk a tervezett 18 helyezésnél, így végül 34 rajzot tüntettünk ki díjjal, melyek itt tekinthetők meg: https://tinyurl.com/mikulaskamion 
A díjazott gyerekeket a helyezésük függvényében iPaddel, Fuji Instax kamerával, családi mozijegy-utalvánnyal, plüsskamionnal, illetve BoriMami-utalvánnyal jutalmaztuk.
Ezúton is köszünjük minden kicsinek és tininek, aki rajzával elindult pályázatunkon, óriási öröm és megtiszteltetés volt számunkra ennyi szívmelengető alkotásban gyönyörködni.
Vissza

 

Aktuális híreink

Vizsgáztassa nálunk autóját, Gyöngyösön a legkedvezőbb áron!

2024. április 17.

Gyors, megbízható és megfizethető műszaki vizsgáztatás Gyöngyösön a K&V-nél, most csupán 24 900 Ft-ért személyautó esetében. Amikor eljön a műszaki vizsga ideje, minden autótulajdonos ugyanazt szeretné: gyors, profi és gondtalan ügyintézést. A K&V Műszaki Vizsgabázis ezt kínálja, ráadásul a legjobb áron a gyöngyösi régióban.

Bővebben

35 év 35 jócselekedet - élelmiszerszállítás

2024. április 10.

Ahogy már említettük, idén ünnepeljük a K&V megalakulásának 35. évfordulóját , és ebből az alkalomból 35 jócselekedetet hajtunk végre az év során. Áprilisban különleges akcióval készültünk: 35 raklap élelmiszert szállítunk ki az ország 35 különböző pontján működő segélyszervezeteknek az Élelmiszerbank raktárából.

Bővebben

ESG a K&V-nél: Új fejezet a fenntarthatóság jegyében

2024. április 3.

A K&V teljes mértékben elkötelezett az ESG (Environmental, Social, and Governance - Környezeti, Társadalmi és Vállalatirányítási) szempontok bevezetése mellett. Azonban az ESG nem csak egy újabb irányelv számunkra, hanem egy mélyen gyökerező elköteleződés, hogy felelősen járjunk el üzleti tevékenységünk minden területén, hiszen 2008 óta ISO 14001-es környezetközpontú irányítási rendszert tartunk fenn.  

Bővebben

MagyarBrands díjat vehettük át

2024. március 28.

Elismert magyar márkának lenni különösen jóleső érzés!

Bővebben

35 év 35 jócselekedet - Önkéntesen a kutyákért

2024. március 26.

Az idénre vállalt 35 év - 35 jótett sorozatunk legújabb állomásaként kollégáink szombat délelőtt az Ebrendészet Gyöngyös munkáját segítették önkéntesként kutyafürdetéssel, szárítással és szállítással, valamint információátadással az örökbefogadható kutyusokra vonatkozóan a Mátra Művelődési Központ előtt megrendezett Húsvétváró programon.

Bővebben

Szervizbővítés Cégünknél

2024. március 25.

A K&V szervizkapacitásának bővítése: új mérföldkő a járműjavításban

Bővebben