Megosztás:

Karácsonyi ajándékozás

2023. december 17.

Átadásra kerültek a kollégák által felajánlott ajándékok a Család és Gyermekjóléti központ részére.

Hálás szívvel köszönjük kollégáinknak, a K&V dolgozóinak nagylelkűségét és lelkes részvételét az idei karácsonyi ajándékgyűjtő akciónkban. Az összegyűjtött ajándékokat átadtuk a gyöngyösi KHSZK Család és Gyermekjóléti Központ számára: az idén is az ő segítségükkel juttatjuk el a szépen becsomagolt dobozokat a nehéz helyzetben lévő családokhoz és gyerekekhez.
Az ajándékcsomagok többek között játékokat, könyveket, kifestőket és iskolaszereket rejtenek, melyekkel reméljük, hogy szebbé tehetjük a kisebb és nagyobb gyerekek karácsonyát. 
Büszkék vagyunk, hogy a K&V dolgozói ilyen összetartó és adakozó közösséget alkotnak. Köszönjük mindenki hozzájárulását, aki részt vett az akcióban, és reméljük, együtt sikerül mosolyt csalnunk sok gyermek arcára karácsony ünnepén.
 
 
Vissza

 

Aktuális híreink

Behaviour döntőbe jutott Ügyvezetőnk

2024. február 22.

Az a hatalmas megtiszteltetés ért minket, hogy Ügyvezetőnk bejutott a Behaviour Magazin által szervezett „Az év cégvezetője” verseny döntőjébe. Ez a jelölés nem csupán személyes elismerést jelent, hanem a K&V által az elmúlt években végzett munka megbecsülését is.

Bővebben

Jótékonysági gyűjtést támogatunk

2024. február 13.

A K&V idén is fuvarozási szolgáltatásával támogatja a HE-DO B. Braun Gyöngyös NB I.-es kézilabdacsapat és a Mátra Lions Club által szervezett jótékonysági gyűjtést. A kezdeményezés célja, hogy segítséget nyújtsunk Gyöngyös és környékén élő rászorulóknak. 

Bővebben

Behaviour magazin megjelenés

2024. január 25.

Izgalmas hírrel szolgálhatunk: megjelent a Behaviour magazin januári lapszáma, amelyben a logisztika és szállítmányozás kapott kiemelt fókuszt, így örömmel mondtunk igent a megkeresésre és a megjelenésre. 

Bővebben

Heves Vármegyei TOP50-ben Cégünk

2024. január 19.

Tegnap részt vettünk a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara évnyitó rendezvényén, ahol a régió legdinamikusabban fejlődő vállalatai gyűltek össze.

Bővebben

Inspiráló évindítás a K&V-nél

2024. január 8.

Vendégül láttuk az egri Andrássy György Katolikus Közgazdasági Technikum logisztikai technikus tanulóit! 

Bővebben

Véradással kezdtük az évet

2024. január 5.

Különleges módon indítottuk az új évet a gyöngyösi telephelyünkön: január 4-én véradást szerveztünk!

Bővebben