Európa útjainak szakértője

Két pont között a legjobb megoldás

Szakértelmet továbbítunk

Igényekhez igazítva

Rólunk

Business class a logisztikában

Több mint 30 éve a legnagyobb odafigyeléssel és kimagasló szakértelemmel gondoskodunk megbízóink árujáról. Akár az a cél, hogy meghatározott időre, kifogástalan állapotban eljuttassuk európai célállomására, akár az, hogy biztonságos, szabályozott környezetben tároljuk raktárközpontunkban.

Missziónk

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy szolgáltatásunk megbízhatóságával és kimagasló színvonalával egy új minőséget teremtsünk a logisztikában, amely hozzájárul megrendelőink üzleti sikeréhez és növeli termékeinek, szolgáltatásainak értékét.

Történetünk

A K&V Nemzetközi Fuvarozó Kft. 1989-ben alakult 100%-ban magyar családi tulajdonú vállalkozásként. A cég elnevezése az alapító-tulajdonos házaspár: Koncsos Éva és Varga József nevéből ered. A K&V alapítói komoly lehetőséget láttak benne, hogy kimagasló minőségű közúti fuvarozói szolgáltatással segítsék a régió gazdasági megerősödését, amely missziót a vállalat a mai napig hűen követi. Az elmúlt évtizedek kitartó és odaadó munkájával, etikus és transzparens működésével a vállalkozás egyre sikeresebbé vált, és folyamatos fejlődésen ment keresztül. A K&V az évek során új telephelyet nyitott és folyamatosan bővítette, javította szolgáltatásait a legújabb technikai vívmányok alkalmazásával. A K&V saját tulajdonú flottájának modern járművei ma Európa számos autóútján teljesítenek szolgálatot, biztonságos és környezetbarát módon juttatják célba rakományukat a megrendelők legnagyobb megelégedésére.

A siker titka: az ember

Minden szolgáltatás minősége az azt végző embereken múlik. Büszkék vagyunk az utakon, illetve a gyöngyösi és markazi telephelyeinken dolgozó több mint 500 munkatársunkra: az ő sokrétű tapasztalatuknak, helyzetismeretüknek és emberséges hozzáállásuknak köszönhető, hogy ügyfeleink messzemenőkig elégedettek szolgáltatásainkkal.

Több nyelven beszélő fuvarszervezőink a nap bármely szakában megbízóink rendelkezésére állnak, és a váratlan események kezelésében is segítenek. Gépkocsivezetőink az árufuvarozáson túl az okmánykezelésben és a rakodásban is megbízható gyakorlattal rendelkeznek.

Társadalmi felelősségvállalás

Vállalkozásunk örömmel és szívesen tesz a térség közösségi életének színesítéséért. Rendszeresen támogatunk olyan helyi és környékbeli programokat és törekvéseket – többek között sportegyesületeket, turisztikai célzatú rendezvényeket, hasznos civil kezdeményezéseket –, melyek a régió fejlődése szempontjából értékesek és jövőbemutatóak. Tagjai vagyunk a Gyöngyösi Támogatói Klubnak, fő támogatói a Gyöngyösi Kézilabda Csapatnak, erkölcsi és anyagi szponzorai lakóhelyünk több sport- és civil egyesületének.

Környezetvédelem és fenntartható fejlődés

Cégünk elkötelezett a környezet védelme iránt. Fontosnak tartjuk, hogy a technológiai folyamatok szigorúan szabályozottak legyenek, és a fenntartható fejlődés elvének megfelelően a lehető legkisebb környezetterheléssel járjanak. Ezért cégünk Környezetközpontú irányítási rendszert működtet az ISO 14001:2015-ös szabványnak megfelelően.

Munkatársainkkal folyamatosan törekszünk a környezetre hatással lévő tevékenységeink ellenőrzésére és javítására, a káros hatások minimalizálása céljából. Tudatában vagyunk annak, hogy a szárazföldi közlekedés jelentős piaci szereplőjeként a környezettudatos magatartás alapvető követelmény számunkra. Mindent megteszünk azért, hogy csökkentsük a környezetszennyezést és a hulladék mennyiségét, és védjük a természetet. A szolgáltatásokhoz szükséges eszközöket folyamatosan korszerűsítjük, a lehető legkisebb károsanyag-kibocsátás elérése érdekében pedig folyamatosan fejlesztjük gépparkunkat. Az új beruházások és technológiai fejlesztések során figyelembe vesszük az eszközök környezetre gyakorolt lehetséges hatását, életciklusát. Előnyben részesítjük az anyag- és energiafelhasználás csökkentését, ésszerű felhasználását. Folyamataink megtervezésével, ellenőrzésével minimalizáljuk a nem várt környezeti veszéllyel járó események bekövetkezését.

Elkötelezettek vagyunk a fenntartható fejlődés iránt, mert az hosszú távon az emberiséget, a Föld élhető fennmaradását szolgálja, mely minden ember legfontosabb célkitűzése kell, hogy legyen. CSR jelentésünket ide kattintva tudja elérni. 

Tanúsítványok, biztosítás

Cégünk ISO 9001:2015 Minőség- és ISO 14001:2015 Környezetközpontú irányítási rendszerrel biztosítja áruja kiemelt biztonságát szolgáltatásai teljesítése során. Ezen kívül az AEOF és HACCP tanúsítványok az Ön és árujának teljes biztonságát szolgálják. Az általunk szállított áruját teljes körű CMR árubiztosítással védjük, mely kockázati garanciát nyújt a szállítás alatt esetlegesen bekövetkezett váratlan helyzetekre.

2024

0

km-t tettünk meg

0

raklapot tároltunk

0

személyt szállítottunk

0

kg CO2-t takarítottunk meg