Megosztás:

Akik a jó hírünket viszik a világba

2011. november 28.

Új telephelyet nyitott Gyöngyösön a K&V Kft., az egyik TOP 50

Mátra alján, falu szélén.., - kezdhetném klasszikus mintára e modernkori mesét. Történetünk hõse a Markaz határából, a Mátra festõi környezetébõl induló, évek óta a heves megyei TOP 50-be tartozó K&V Nemzetközi Fuvarozó Kft., mely több mint két évtizedes mûködése során a régió egyik legsikeresebb középvállalkozásává nõtte ki magát.

Az idei év újabb nagy fordulatot hozott a cég életébe - július elsején a K&V Kft. megnyitotta új gyöngyösi telephelye kapuit, ahol szállítmányozási, raktározási és szerviztevékenységet folytat.

A K&V Nemzetközi Fuvarozó Kft. 1989. óta van jelen a nemzetközi szállítmányozás és fuvarozás területén, s az azóta eltelt idõszak változó körülményeihez alkalmazkodva és azokat kihasználva, dacolva a jelenlegi válsággal is, a vállalkozás a szállítmányozás egyre jelentõsebb szereplõjévé vált. Az elsõk között voltak, amikor 1989-ben éltek az új törvény adta lehetõséggel, és hazai magánvállalkozásként beléptek a nemzetközi szállítmányozási piacra.

Már a kezdetektõl õk nem hagytak ki egyetlen lehetõséget sem a fejlõdésre, s az egyre újabb lehetõségek - szerencsére - folyamatosan jöttek, a cégvezetõk pedig soha nem akartak kitérni elõlük. Tudják, hogy ami nem növekszik, az csökken. Nyugodtan mondhatjuk, hogy ez a folyamatos, dinamikus elõrehaladás és fejlõdés az egyik legfõbb jellemzõje a K&V Kft.-nek. Így, mikor felmerült a lehetõség, hogy új telephelyet nyithatnak Gyöngyösön, nem haboztak. Júliustól már két helyen mûködik a cég. A K&V teljes fuvarozási és szállítmányozási tevékenysége központjává Gyöngyös vált, s így bõvíteni tudták logisztikai tevékenységüket is. Gyöngyösön létrejött egy új szervizüzem is, ahol egyrészt saját - több mint 100 jármûbõl álló - gépparkuk karbantartását tudják megoldani, de szélesre tárták a kapukat a lakosság és a vegyes - személy és tehergépjárművek - járműparkkal rendelkezõ vállalkozások elõtt is. A cég széleskörû szerviztevékenységek sok partnerük számára jelent kényelmes megoldást, - ahogy azt az ügyvezetõktõl megtudtuk -, hiszen így teher- és személygépjárműveiket egy helyen javíttathatják, vizsgáztathatják.

Gyors, pontos és megbízható munkával szeretnék elérni, hogy szervizük legyen a hétköznapok "box utcája". Persze Markazt sem hagyták el teljesen, hiszen továbbra is üzemel ottani műszaki vizsga bázisuk és benzinkútjuk.

A szállítmányozásról a kamionok és teherautók - e hatalmas országúti monstrumok jutnak eszünkbe. Ám a gépek, bár elengedhetetlen feltételei ennek a tevékenységnek, mégis csak eszközök, melyek az alapját képezik egy korszerű, hatékony szolgáltatásrendszernek. Az emberi hozzáállás és szaktudás az, ami egy céget naggyá tehet, és elõre vihet. A K&V Nemzetközi Fuvarozó Kft. tapasztalata is ezt bizonyítja.

A K&V Kft.-nek mára több mint 200 munkatársa van, s köztük sok olyan is, akik már a kezdetektõl velük vannak. Talán sikereik nagyrészt annak is köszönhetõek, hogy a cégnél nagyon alacsony a fluktuáció, s sokáig csak a fejlõdéssel járó bõvítések során jöttek új emberek. Ezt mutatja az is, hogy az árufuvarozás, az okmánykezelés és rakodás területén is nagy gyakorlattal rendelkezõ gépkocsivezetõik nagy része több, mint 5 éve dolgozik K&V-s színekben. Idén tavasszal pedig egy olyan kolléga esküvõjét tartották, akinek az édesapja is itt dolgozik. Még az esküvõi "limuzin" is a feldíszített mély-bordó - ezüst K&V kamion volt.

A K&V Kft. szállítmányozási tevékenységét elsõsorban az Európai Unió területén végzi. Szolgáltatásaik egyenletesen kiváló minõségét a folyamatosan megújított ISO 9001:2008 minõségi tanúsítvány is igazolja. A K&V Kft. elkötelezett híve a környezetvédelemnek, éppen ezért járműveik teljesítik a legmagasabb Euro 5 EEV környezetvédelmi normákat, valamint a cég megfelel az ISO 14001:2004 környezetirányítási rendszer szabványnak.

A nemzetközi szállítmányozás területén a siker igen sok tényezõtõl függ. Az árak, a géppark korszerûsége és biztonsága, a szolgáltatás színvonala és sokrétűsége - mind meghatározó tényezõk. A hazai szállítmányozási piac mára már letisztult. Sokan kiestek, az uniós csatlakozás, majd az új csatlakozó országok szolgáltatói által gerjesztett árverseny is új feltételeket hozott ennek az ágazatnak, amire fel kellett készülni. A mostani válságban a verseny napról napra egyre erõsebb. A szakma is felkészült, s a kialakult nehezített pályán csak magas színvonalú és pontos - biztonságos szolgáltatásokkal lehet megmaradni.

A biztonság a szállítmányozási szakmában kettõs értelmet nyer. A járművek tökéletes technikai állapota biztosítja az út biztonságát, másrészt azt, hogy az elindított áru épségben és biztonságban jusson el a megrendelõ által megjelölt helyre.

- Természetes számunkra, hogy folyamatosan fejlõdnünk, változnunk kell. Mi is szeretjük biztonságban érezni magunkat, ha igénybe veszünk egy szolgáltatást, s a mi partnereink is így vannak ezzel. Ráadásul, mint ügyfelek, mindannyian kényelmesek vagyunk, és mindig sietünk. Ezt figyelembe véve alakítjuk szolgáltatásainkat és fejlesztéseinket.

Tudjuk, hogy nemcsak a magunk és cégünk, de partnereink és országunk jó hírét is visszük világba. Ez nagy felelõsség, de nagy motiváló erõ is, s mi ezt tartjuk szem elõtt. - mondják végezetül az ügyvezetõk.

Évrõl évre egyre több K&V-s kamion egyre több helyre juttatja el a K&V partnereinek küldeményeit, s egyre több országban jelent garanciát a jó minõségű, kulturált és biztonságos fuvarozásra a K&V emblémája.

Jó utat, és további sikereket!

Görög Mária

- A Heves Megyei Top 50 kiadványban megjelent cikk -

Vissza

 

Aktuális híreink

Szűrőkamion volt Cégünknél

2024. július 25.

Hétfőn sikeresen lezajlott egészségügyi szűrőprogramunk! Magyarország legnagyobb mobildiagnosztikai központjának jóvoltából 75 kollégánk kapott átfogó képet egészségi állapotáról a K&V gyöngyösi telephelyén. 

Bővebben

K&V focicsapat

2024. július 23.

Büszkén jelentjük, hogy a K&V frissen alakult céges labdarúgó csapatával máris részt vettünk az első megmérettetésen! Szombaton a “Segítsünk Levinek - Jótékonysági Kispályás Labdarúgó Tornán” a Gyöngyösi Atlétikai Klub műfüves pályáin mérkőztünk meg 12 csapattal, és büszkén végeztünk a 8. helyen.

Bővebben

Új cégautót adtunk át

2024. július 15.

Múlt héten Simon János értékesítési menedzser kollégánk átvette új cégautóját, amely már a K&V új, szemet gyönyörködtető piros színét és megújult logóját viseli. Az autóátadásban Papp Norbert, a Renault Shick-R Kft. értékesítési vezetője segédkezett Az új autó nemcsak a K&V kiválóság iránt elkötelezettségét tükrözi, hanem összhangban áll a márkánk friss és dinamikus értékeivel is. Gratulálunk, János, kellemes és biztonságos utat kívánunk! 

Bővebben

Ismét D&B AAA minősítést kaptunk

2024. július 8.

Büszkén jelentjük, hogy pénzügyi mutatóink alapján idén is kiérdemeltük a pénzügyileg legstabilabb cégeknek járó AAA tanúsítványt a Dun & Bradstreet-től! Ez az elismerés megerősíti, hogy a K&V a legmegbízhatóbb vállalatok közé tartozik. Cégünk pénzügyi stabilitása kiemelkedő, és az alacsony fizetésképtelenségi valószínűség azt jelenti, hogy üzleti partnereink biztosak lehetnek benne: a K&V időben és megbízhatóan teljesíti pénzügyi kötelezettségeit.

Bővebben

ESG "jó gyakorlatok" előadás

2024. június 28.

Büszkeség számunkra, hogy ESG-szakértő kollégánk, Belkovics Anikó, meghívást kapott a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamarától, hogy bemutassa cégünk legjobb gyakorlatait a témában.

Bővebben

35 év 35 jócselekedet - állatkert festés

2024. június 19.

Jó melegben és még jobb hangulatban telt a kedd délutánunk, amikor is a K&V kilenc lelkes munkatársa ecsetet ragadott, és újjávarázsolta a Gyöngyösi Állatkert megkopott kerítéseit. Ügyeskedéseinket lelkesen nyugtázta minden négylábú, szőrös, illetve tollas vagy éppen pikkelyes állatkert-lakó , így a "35 év, 35 jótett"-akciónk legújabb bevetése is sikerrel zárult.

Bővebben