Igényekhez igazítva

Hűtött raktár

Megbízható árukezelés

Stabil pont áruja számára

raktározás

A régió legkorszerűbb raktáraival várjuk Gyöngyösön, az M3 autópálya mellett, valamint Fóton az M3 és M0 találkozásánál. Raktárainkban bértárolást és raktározást végzünk: áruját a legmodernebb eszközök segítségével, biztonságos körülmények között tároljuk, mely a földrajzi elhelyezkedés miatt minden irányba egyszerűen továbbszállítható.

Raktárunk jellemzői

 • Alapterület Gyöngyös: 10 000 m2
 • Befogadóképesség: 12 000 EUR paletta
 • Alapterület Fót: 10 000 m2
 • Befogadóképesség: 20 000 EUR paletta
 • Tárolási lehetőség: állványos, polcos, karos állványos, tömbös
 • 600 m2 hűtött raktár
 • Innovatív technológiai megoldások az árukészlet nagyobb biztonsága érdekében
 • Raktározást, bértárolást és finishing tevékenységet végzünk
 • Igény szerint komissiózást, átcsomagolást, átcímkézést vállalunk

Kiváló elhelyezkedés, gyors árutovábbítás

Új, korszerű raktárközpontunk az M3 autópálya közvetlen közelében, Gyöngyös határában található. Mivel az ország középső régiójában helyezkedik el, bárhonnan egyszerűen, gyorsan megközelíthető. Központi raktárként innen az ország bármely részére, illetve külföldre is könnyedén eljuttathatja áruját, melyben szállítmányozó részlegünk készséggel segít Önnek. Amennyiben a szállítást, a ki- és betárolást, rakodást a K&V végzi, a teljes logisztikai folyamat egy vállalaton belül zajlik, melynek jelentős előnyei vannak: csökken az áruk megrendelése és célállomásra érkezése közötti idő, felgyorsul az információáramlás, minimalizálódik a hibák lehetősége.

Business class a raktározásban

Azért dolgozunk, hogy megrendelőink igényeire szabott, innovatív raktározási technológiánkkal és szervezési módszereinkkel hatékonyabbá tegyük ellátási láncukat. Kérje ajánlatunkat, melyet szakképzett kollégáink egyedi árképzéssel dolgoznak ki Önnek, speciálisan az áruja igényeihez igazítva. Nálunk tárolt raktárkészletét folyamatosan ellenőrizheti, nyomon követheti felhőalapú raktár-irányítási rendszerünk segítségével, ahová saját partnerkódjával léphet be, emellett áruja pontos készletezését naponta elküldjük Önnek e-mailben. A hatékony üzletmenet érdekében olyan rendszert alakítottunk ki, hogy Ön bármely időpontban elérje a nálunk raktározott áruját, ezért raktárközpontunk a normál nyitva tartáson (H-P: 6.00-20.00) túl is rugalmasan igazodik az Ön igényeihez.

Biztonság

Áruja biztonsága érdekében a legkorszerűbb raktározási technológiákat és biztonsági rendszereket alkalmazzuk raktárunkban:

 • Nagy teljesítményű anyagmozgatógépeink segítik a rakodások és ki- és betárolások gördülékenységét, gyorsaságát, a raktározási folyamatok biztonságát és hatékonyságát.
 • A folyosók között használt induktív megvezetésű gépeink megelőzik a sorok közötti baleseteket, illetve az árukat veszélyeztető károkat.
 • Telephelyünk és raktárunk teljes területe kamerázott, a folyamatos felügyeletről 24 órás biztonsági szolgálatunk gondoskodik.
 • Az áru biztonságát az ISO 9001:2015 Minőség- és ISO 14001:2015 Környezetközpontú irányítási rendszer, valamint az AEOF és HACCP rendszerek is biztosítják.

Szolgáltatásunkkal kapcsolatos információkért és árajánlatért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

2024

0

raklapot helyeztünk át

0

tonnát mozgattunk meg

0

raklapot tároltunk

0

Számláló szövege