Megosztás:

Sikeres újratanúsítás a K és V Kft-nél

2023. június 26.

Örömmel jelentjük be, hogy a K&V Nemzetközi Fuvarozó Kft. újratanúsító ISO-auditja sikeresen zárult Fóton, Gyöngyösön és Markazon. Arra különösen büszkék vagyunk, hogy az új, fóti raktárunk is sikeresen teljesítette a Bureau Veritas Certification Holding SAS által végzett ellenőrzés feltételeit.

Eredményeink azt mutatják, hogy cégünk irányítási rendszere megfelel az ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015 szabványkövetelményeknek. Ez azt jelenti, hogy elkötelezettségünk mind a kiváló minőségű szolgáltatás nyújtása, mind pedig a környezet megóvása iránt továbbra is erős, és ez még inkább arra ösztönöz minket, hogy ezeken a területeken egyre magasabb színvonalon teljesítsünk. Ez a sikeres audit szilárd bizonyíték arra, hogy a K&V Nemzetközi Fuvarozó Kft. a legszigorúbb szabványoknak megfelelően működik. Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlődés és a legjobb gyakorlatok bevezetése iránt, melyek elősegítik a minőségi szolgáltatásokat, valamint fenntarthatóvá teszik a tevékenységeinket.  

Továbbra is törekedni fogunk a kiválóságra, hogy partnereink és megbízóink a legmagasabb minőségű szolgáltatásokat élvezhessék. Dolgozóinknak pedig köszönjük odaadó munkájukat és elkötelezettségüket, amely lehetővé tette ezt a fontos eredményt.

Vissza
Kapcsolódó anyagok
 • Sikeres 2. felügyeleti audit a K és V Kft-nél
 •  

  Aktuális híreink

  Átvettük a 80. Ford Transit Minibuszt

  2024. május 24.

  Örömmel osztjuk meg a hírt, miszerint tegnap a K&V gyöngyösi telephelyén átvettük a 80. Ford Transit Minibuszt, amivel így Magyarország legnagyobb Ford buszflottájának büszke tulajdonosai lettünk!

  Bővebben

  Megjelent az első negyedéves közúti fuvarozási árindex

  2024. május 17.

  Drágult a fuvarozás. Az első negyedéves infláció négyszeresével nőttek a közúti fuvarozás költségei, ami biztosan meg fog jelenni a fogyasztói árakban is – áll a DigiLog Consulting stratégiai tanácsadócég által közzétett, 2024. I. negyedéves közúti fuvarozási árindex (KFX 24Q1) iparági elemzésben. 

  Bővebben

  Sikeres audit a K&V-nél

  2024. május 16.

  Múlt héten sikerrel teljesítettük az ISO 9001:2015 Minőségirányítási és az ISO 14001:2015 Környezetközpontú irányítási rendszerek első felügyeleti auditját. Büszkén jelentjük, hogy Markazon, Gyöngyösön és Fóton is minden követelménynek megfelelünk!

  Bővebben

  Csak egy "kör"

  2024. május 8.

  A K&V Kft. csapata ismét körbe futotta a Balatont a 18. NN Ultrabalaton versenyen.

  Bővebben

  Hulladékot gyűjtöttünk a Föld napján

  2024. május 5.

  A Föld napján, április 22-én a K&V csapata ismét összefogott a tisztább környezetért! Együttműködésben az Egererdő Zrt Mátrafüredi Erdészetével, 12 önkéntes kollégánk vett részt Gyöngyösön a 'TeSzedd!' országos szemétszedési akcióban.

  Bővebben

  Arculatváltás a K és V Kft-nél

  2024. április 24.

  A tegnapi napon a 35 éves K&V Logistic Solutions megmutatta, hogyan néz ki közel 500 lóerő a márka megújult arculati színeibe és logójába öltöztetve. Egy izgalmas belső esemény keretében lepleztük le ugyanis új, tűzpiros színű DAF XG vontatóinkat, amelyek már az új arculati jegyeket viselik.

  Bővebben