Megosztás:

Dun & Bradstreet AAA taúsítványt kapott Cégünk

2023. július 11.

Örömmel tudatjuk, hogy a K&V az idén is megkapta a Dun & Bradstreet AAA (tripla A) Tanúsítványát!  

Ez az elismerés a pénzügyi stabilitásunkat és üzleti megbízhatóságunkat jelzi, tehát azt, hogy üzleti partnereink számára rendkívül alacsony a velünk köttetett üzletek, megbízások kockázata. A Dun & Bradstreet AAA minősítése egy független, nemzetközi szakértő által elismert tanúsítvány, amely évtizedek óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján a világ minden táján. Az AAA minősítés büszkeséggel tölt el minket, hiszen azt jelzi, hogy jó úton járunk cégünk fejlesztésében. Nem csupán a jelenlegi stabilitásunkat mutatja, hanem azt is, hogy a jövőben is pénzügyileg stabil szereplőnek számítunk. Köszönjük üzleti partnereink támogatását és bizalmát! Továbbra is elkötelezettek vagyunk a megbízásaink hibátlan teljesítése, és a kimagasló színvonalú logisztikai szolgáltatások nyújtása iránt. 

Vissza
Kapcsolódó anyagok
 • Ismét AAA tanúsítványt kapott Cégünk
 • Ismét Bisnode AAA tanúsítványt kapott a K és V Kft.
 • Újra Bisnode AAA tanúsítványt kapott a K és V Kft.
 •  

  Aktuális híreink

  Megjelent az első negyedéves közúti fuvarozási árindex

  2024. május 17.

  Drágult a fuvarozás. Az első negyedéves infláció négyszeresével nőttek a közúti fuvarozás költségei, ami biztosan meg fog jelenni a fogyasztói árakban is – áll a DigiLog Consulting stratégiai tanácsadócég által közzétett, 2024. I. negyedéves közúti fuvarozási árindex (KFX 24Q1) iparági elemzésben. 

  Bővebben

  Sikeres audit a K&V-nél

  2024. május 16.

  Múlt héten sikerrel teljesítettük az ISO 9001:2015 Minőségirányítási és az ISO 14001:2015 Környezetközpontú irányítási rendszerek első felügyeleti auditját. Büszkén jelentjük, hogy Markazon, Gyöngyösön és Fóton is minden követelménynek megfelelünk!

  Bővebben

  Csak egy "kör"

  2024. május 8.

  A K&V Kft. csapata ismét körbe futotta a Balatont a 18. NN Ultrabalaton versenyen.

  Bővebben

  Hulladékot gyűjtöttünk a Föld napján

  2024. május 5.

  A Föld napján, április 22-én a K&V csapata ismét összefogott a tisztább környezetért! Együttműködésben az Egererdő Zrt Mátrafüredi Erdészetével, 12 önkéntes kollégánk vett részt Gyöngyösön a 'TeSzedd!' országos szemétszedési akcióban.

  Bővebben

  Arculatváltás a K és V Kft-nél

  2024. április 24.

  A tegnapi napon a 35 éves K&V Logistic Solutions megmutatta, hogyan néz ki közel 500 lóerő a márka megújult arculati színeibe és logójába öltöztetve. Egy izgalmas belső esemény keretében lepleztük le ugyanis új, tűzpiros színű DAF XG vontatóinkat, amelyek már az új arculati jegyeket viselik.

  Bővebben

  Vizsgáztassa nálunk autóját, Gyöngyösön a legkedvezőbb áron!

  2024. április 17.

  Gyors, megbízható és megfizethető műszaki vizsgáztatás Gyöngyösön a K&V-nél, most csupán 24 900 Ft-ért személyautó esetében. Amikor eljön a műszaki vizsga ideje, minden autótulajdonos ugyanazt szeretné: gyors, profi és gondtalan ügyintézést. A K&V Műszaki Vizsgabázis ezt kínálja, ráadásul a legjobb áron a gyöngyösi régióban.

  Bővebben