Megosztás:

Dun & Bradstreet AAA taúsítványt kapott Cégünk

2023. július 11.

Örömmel tudatjuk, hogy a K&V az idén is megkapta a Dun & Bradstreet AAA (tripla A) Tanúsítványát!  

Ez az elismerés a pénzügyi stabilitásunkat és üzleti megbízhatóságunkat jelzi, tehát azt, hogy üzleti partnereink számára rendkívül alacsony a velünk köttetett üzletek, megbízások kockázata. A Dun & Bradstreet AAA minősítése egy független, nemzetközi szakértő által elismert tanúsítvány, amely évtizedek óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján a világ minden táján. Az AAA minősítés büszkeséggel tölt el minket, hiszen azt jelzi, hogy jó úton járunk cégünk fejlesztésében. Nem csupán a jelenlegi stabilitásunkat mutatja, hanem azt is, hogy a jövőben is pénzügyileg stabil szereplőnek számítunk. Köszönjük üzleti partnereink támogatását és bizalmát! Továbbra is elkötelezettek vagyunk a megbízásaink hibátlan teljesítése, és a kimagasló színvonalú logisztikai szolgáltatások nyújtása iránt. 

Vissza
Kapcsolódó anyagok
 • Ismét AAA tanúsítványt kapott Cégünk
 • Ismét Bisnode AAA tanúsítványt kapott a K és V Kft.
 • Újra Bisnode AAA tanúsítványt kapott a K és V Kft.
 •  

  Aktuális híreink

  35 év 35 jócselekedet - élelmiszerszállítás

  2024. április 10.

  Ahogy már említettük, idén ünnepeljük a K&V megalakulásának 35. évfordulóját , és ebből az alkalomból 35 jócselekedetet hajtunk végre az év során. Áprilisban különleges akcióval készültünk: 35 raklap élelmiszert szállítunk ki az ország 35 különböző pontján működő segélyszervezeteknek az Élelmiszerbank raktárából.

  Bővebben

  ESG a K&V-nél: Új fejezet a fenntarthatóság jegyében

  2024. április 3.

  A K&V teljes mértékben elkötelezett az ESG (Environmental, Social, and Governance - Környezeti, Társadalmi és Vállalatirányítási) szempontok bevezetése mellett. Azonban az ESG nem csak egy újabb irányelv számunkra, hanem egy mélyen gyökerező elköteleződés, hogy felelősen járjunk el üzleti tevékenységünk minden területén, hiszen 2008 óta ISO 14001-es környezetközpontú irányítási rendszert tartunk fenn.  

  Bővebben

  MagyarBrands díjat vehettük át

  2024. március 28.

  Elismert magyar márkának lenni különösen jóleső érzés!

  Bővebben

  35 év 35 jócselekedet - Önkéntesen a kutyákért

  2024. március 26.

  Az idénre vállalt 35 év - 35 jótett sorozatunk legújabb állomásaként kollégáink szombat délelőtt az Ebrendészet Gyöngyös munkáját segítették önkéntesként kutyafürdetéssel, szárítással és szállítással, valamint információátadással az örökbefogadható kutyusokra vonatkozóan a Mátra Művelődési Központ előtt megrendezett Húsvétváró programon.

  Bővebben

  Szervizbővítés Cégünknél

  2024. március 25.

  A K&V szervizkapacitásának bővítése: új mérföldkő a járműjavításban

  Bővebben

  Logisztikai Park minősítést kaptunk

  2024. március 13.

  Nagy örömmel jelentjük, hogy a K&V múlt héten csütörtökön hivatalosan is Logisztikai Park minősítést kapott! Ez a megtisztelő cím Nagy Márton aláírásával került hozzánk, és Dr. Nagy Ádám iparügyekért felelős helyettes-államtitkár, valamint Fülöp Zsolt, az Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége elnöke adta át a Nemzetgazdasági Minisztérium részéről.

  Bővebben