Megosztás:

IVECO E-WAY elektromos buszt teszteltünk

2023. augusztus 9.

Az elmúlt pár napban nagyot fordult velünk a világ a tesztelésre kapott IVECO E-WAY elektromos autóbusz ugyanis fénysebességgel belopta magát a szívünkbe.

A FENNTARTHATÓSÁG ÚTJÁN 

Az IVECO E-WAY kipróbálásával végre nem csupán távoli ígéretként, hanem nagyon is valós alternatívaként tapasztalhattuk meg az elektromos busszal történő személyszállítást. Az autóbusz innovatív, 100% elektromos hajtásrendszerrel rendelkezik, másfelől pedig, a jármű töltésére a raktárépületünkre telepített napelemek ️segítségével megtermelt energiát használtunk.  

ELÉGEDETT UTASOK, VÁROSLAKÓK 

A tesztelés során mind szerződött partnereink, mind a megbízásukból szállított utasok rendkívül elégedettek voltak az EWAY magasfokú kényelmével. A busz hangtalan és kellemetlen kipufogógázoktól mentes suhanása mindenkit lenyűgözött, esztétikus külseje pedig a városban közlekedve mindenhol felkeltette a járókelők figyelmét. 

AZ UTASOK ÉLMÉNYE 

A buszra felszállókat három darab nagyméretű ajtó fogadja, és a teljesen síkpadlós kialakítás, valamint térdeplő funkció gondoskodik a könnyű beszállásról. Az utasok így a padka magasságában tudnak a járműre “felszállni”, és egyáltalán nem kell lépcsőzniük. A középső ajtóval szemben kényelmes méretű peron lett kialakítva a babakocsival  vagy kerekesszékkel  utazók részére. A tágas, világos utastér 26 ülő- és 49 állóhellyel rendelkezik, és nagy, színes kijelzőkkel segíti az utasok tájékozódását.  

A VEZETŐI ÉLMÉNY 

A K&V gépkocsivezetői számára az E-WAY szintén megnyerő volt. A zárt sofőrfülke állítható kormánykerékkel és műszerfallal gondoskodik a testreszabható kényelemről, ezen túl pedig olyan extrákkal kényeztet, mint a mini hűtőszekrény, a fűthető és hűthető ülés. A tökéletes vezetési élményhez a nagyméretű ajtók, a tolatókamera-monitorok és a tűző napfényben is jól látható műszeregység egyaránt hozzájárulnak. Az autóbusz kiválóan vezethető: kis fordulóköre, dinamikus gyorsulása, és hatékony fékberendezése mind ideálissá teszik a városi közlekedésre.

ÖSSZEGZÉS 

Az IVECO E-WAY tesztelése nem csak egy technológiai mérföldkő volt a K&V számára, hanem egy határozott lépés a fenntartható közlekedési megoldások felé. Elkötelezettségünk a környezetvédelem iránt, az elektromos, károsanyag-mentes hajtás és a saját magunk által termelt energia felhasználása mind azt sugallják, hogy immár nem csak beszélünk a zöldebb jövőről, hanem aktívan tenni is tudunk a megteremtéséért.

Vissza

 

Aktuális híreink

Új cégautót adtunk át

2024. július 15.

Múlt héten Simon János értékesítési menedzser kollégánk átvette új cégautóját, amely már a K&V új, szemet gyönyörködtető piros színét és megújult logóját viseli. Az autóátadásban Papp Norbert, a Renault Shick-R Kft. értékesítési vezetője segédkezett Az új autó nemcsak a K&V kiválóság iránt elkötelezettségét tükrözi, hanem összhangban áll a márkánk friss és dinamikus értékeivel is. Gratulálunk, János, kellemes és biztonságos utat kívánunk! 

Bővebben

Ismét D&B AAA minősítést kaptunk

2024. július 8.

Büszkén jelentjük, hogy pénzügyi mutatóink alapján idén is kiérdemeltük a pénzügyileg legstabilabb cégeknek járó AAA tanúsítványt a Dun & Bradstreet-től! Ez az elismerés megerősíti, hogy a K&V a legmegbízhatóbb vállalatok közé tartozik. Cégünk pénzügyi stabilitása kiemelkedő, és az alacsony fizetésképtelenségi valószínűség azt jelenti, hogy üzleti partnereink biztosak lehetnek benne: a K&V időben és megbízhatóan teljesíti pénzügyi kötelezettségeit.

Bővebben

ESG "jó gyakorlatok" előadás

2024. június 28.

Büszkeség számunkra, hogy ESG-szakértő kollégánk, Belkovics Anikó, meghívást kapott a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamarától, hogy bemutassa cégünk legjobb gyakorlatait a témában.

Bővebben

35 év 35 jócselekedet - állatkert festés

2024. június 19.

Jó melegben és még jobb hangulatban telt a kedd délutánunk, amikor is a K&V kilenc lelkes munkatársa ecsetet ragadott, és újjávarázsolta a Gyöngyösi Állatkert megkopott kerítéseit. Ügyeskedéseinket lelkesen nyugtázta minden négylábú, szőrös, illetve tollas vagy éppen pikkelyes állatkert-lakó , így a "35 év, 35 jótett"-akciónk legújabb bevetése is sikerrel zárult.

Bővebben

IRU diplomát kaptak gépkocsivezetőink

2024. június 3.

Június 1-jén Budapesten a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete átadta az IRU diplomákat.

Bővebben

Sikeres HACCP felülvizsgálat

2024. május 28.

A K&V háza táján mindig történik valami. Múlt héten, május 22-én ismét sikeresen lezajlott a HACCP rendszerünk felülvizsgálata!

Bővebben