Megosztás:

K&V Mikuláskamion rajzpályázat

2023. október 19.

A Mikulás, a világ legprofibb logisztikusa, idén a K&V csapatát bízta meg, hogy segítsünk neki kamionjainkkal az ajándékok kiszállításában. Mi pedig a Te segítségedet kérjük abban, hogy milyen rajz vagy képregény kerüljön a K&V kamionok ponyvájára, ami tetszik majd a Mikulásnak.

 • Az 1-8. évfolyamra járó iskolásoktól rajzot kérünk.
 • A 9-12. évfolyamba járó középiskolásoktól legalább 3 kockából álló képregényt várunk.

Rád bízzuk, hogy A4 vagy A3 méretű rajzlapon adod be pályázatodat, csak a pontos méretekre figyelj, hogy alkotásodat virtuálisan meg tudjuk majd jeleníteni a kamionunk oldalsó ponyváján.

A rajzodat vagy képregényedet ezért az alább meghatározott méretű téglalapba rajzold:

 • A4 lapon elkészítve egy 29,7 cm x 6 cm méretű téglalapba, vagy
 • A3 lapon elkészítve egy 42 cm x 8,4 cm méretű téglalapba.

Díjak korcsoportonként

 1. helyezettek díja:
  iPad 9 (64GB, Wifi)
 2. helyezettek díja:
  Instax Mini 12 fényképezőgép-szett 

III. helyezettek díja:
5 fős családi jegy a Cinema Bridge-be 

 Pályázati feltételek

 • Egyénileg tudsz indulni a rajzpályázaton.
 • Egyszerre több alkotással is pályázhatsz, akár egy lapon beadva őket.
 • A pályázatokat hat korcsoportban bíráljuk el, dupla évfolyamonként: 1-2. osztályosok; 3-4. osztályosok; 5-6. osztályosok… egészen a 11-12. évfolyamig.
 • Mind a hat korcsoportban 3-3 díjazottat hirdetünk, így összesen 18 díjat osztunk ki.

Fontos infók

Kérjük az alkotásokat a gyermek nevével, iskolai évfolyamával és a szülő telefonszámával ellátni 

 Leadási határidő: a rajzokat és képregényeket lezárt borítékban 2023. november 20-ig kérjük leadni a Fő téri Líra könyvesboltban, vagy a K&V recepcióján (Déli Külhatár út 12.) 

Eredményhirdetés 2023. november 30-án a K&V Facebook oldalán: www.facebook.com/kvlogisticsolutions

Ünnepélyes díjátadó: 2023. december 3. vasárnap délután, a gyöngyösi Belvárosi téri Adventi rendezvényen. A díjazottakat előzőleg az általuk megadott telefonszámon értesítjük.

A közzététel feltételei:

A díjazott rajzokat és képregényeket a K&V saját weboldalán és közösségi média oldalain, a Gyöngyösma online felületein, illetve az Adventi rendezvényen a díjkiosztó alkalmával is közzétesszük, melyhez a pályázók részvételükkel beleegyezésüket adják.
A díjátadó alkalmával a díjazott gyerekekről és alkotásukról publikálható fotó készülhet.

Vissza

 

Aktuális híreink

K&V focicsapat

2024. július 23.

Büszkén jelentjük, hogy a K&V frissen alakult céges labdarúgó csapatával máris részt vettünk az első megmérettetésen! Szombaton a “Segítsünk Levinek - Jótékonysági Kispályás Labdarúgó Tornán” a Gyöngyösi Atlétikai Klub műfüves pályáin mérkőztünk meg 12 csapattal, és büszkén végeztünk a 8. helyen.

Bővebben

Új cégautót adtunk át

2024. július 15.

Múlt héten Simon János értékesítési menedzser kollégánk átvette új cégautóját, amely már a K&V új, szemet gyönyörködtető piros színét és megújult logóját viseli. Az autóátadásban Papp Norbert, a Renault Shick-R Kft. értékesítési vezetője segédkezett Az új autó nemcsak a K&V kiválóság iránt elkötelezettségét tükrözi, hanem összhangban áll a márkánk friss és dinamikus értékeivel is. Gratulálunk, János, kellemes és biztonságos utat kívánunk! 

Bővebben

Ismét D&B AAA minősítést kaptunk

2024. július 8.

Büszkén jelentjük, hogy pénzügyi mutatóink alapján idén is kiérdemeltük a pénzügyileg legstabilabb cégeknek járó AAA tanúsítványt a Dun & Bradstreet-től! Ez az elismerés megerősíti, hogy a K&V a legmegbízhatóbb vállalatok közé tartozik. Cégünk pénzügyi stabilitása kiemelkedő, és az alacsony fizetésképtelenségi valószínűség azt jelenti, hogy üzleti partnereink biztosak lehetnek benne: a K&V időben és megbízhatóan teljesíti pénzügyi kötelezettségeit.

Bővebben

ESG "jó gyakorlatok" előadás

2024. június 28.

Büszkeség számunkra, hogy ESG-szakértő kollégánk, Belkovics Anikó, meghívást kapott a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamarától, hogy bemutassa cégünk legjobb gyakorlatait a témában.

Bővebben

35 év 35 jócselekedet - állatkert festés

2024. június 19.

Jó melegben és még jobb hangulatban telt a kedd délutánunk, amikor is a K&V kilenc lelkes munkatársa ecsetet ragadott, és újjávarázsolta a Gyöngyösi Állatkert megkopott kerítéseit. Ügyeskedéseinket lelkesen nyugtázta minden négylábú, szőrös, illetve tollas vagy éppen pikkelyes állatkert-lakó , így a "35 év, 35 jótett"-akciónk legújabb bevetése is sikerrel zárult.

Bővebben

IRU diplomát kaptak gépkocsivezetőink

2024. június 3.

Június 1-jén Budapesten a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete átadta az IRU diplomákat.

Bővebben