Megosztás:

K&V Mikuláskamion rajzpályázat

2023. október 19.

A Mikulás, a világ legprofibb logisztikusa, idén a K&V csapatát bízta meg, hogy segítsünk neki kamionjainkkal az ajándékok kiszállításában. Mi pedig a Te segítségedet kérjük abban, hogy milyen rajz vagy képregény kerüljön a K&V kamionok ponyvájára, ami tetszik majd a Mikulásnak.

 • Az 1-8. évfolyamra járó iskolásoktól rajzot kérünk.
 • A 9-12. évfolyamba járó középiskolásoktól legalább 3 kockából álló képregényt várunk.

Rád bízzuk, hogy A4 vagy A3 méretű rajzlapon adod be pályázatodat, csak a pontos méretekre figyelj, hogy alkotásodat virtuálisan meg tudjuk majd jeleníteni a kamionunk oldalsó ponyváján.

A rajzodat vagy képregényedet ezért az alább meghatározott méretű téglalapba rajzold:

 • A4 lapon elkészítve egy 29,7 cm x 6 cm méretű téglalapba, vagy
 • A3 lapon elkészítve egy 42 cm x 8,4 cm méretű téglalapba.

Díjak korcsoportonként

 1. helyezettek díja:
  iPad 9 (64GB, Wifi)
 2. helyezettek díja:
  Instax Mini 12 fényképezőgép-szett 

III. helyezettek díja:
5 fős családi jegy a Cinema Bridge-be 

 Pályázati feltételek

 • Egyénileg tudsz indulni a rajzpályázaton.
 • Egyszerre több alkotással is pályázhatsz, akár egy lapon beadva őket.
 • A pályázatokat hat korcsoportban bíráljuk el, dupla évfolyamonként: 1-2. osztályosok; 3-4. osztályosok; 5-6. osztályosok… egészen a 11-12. évfolyamig.
 • Mind a hat korcsoportban 3-3 díjazottat hirdetünk, így összesen 18 díjat osztunk ki.

Fontos infók

Kérjük az alkotásokat a gyermek nevével, iskolai évfolyamával és a szülő telefonszámával ellátni 

 Leadási határidő: a rajzokat és képregényeket lezárt borítékban 2023. november 20-ig kérjük leadni a Fő téri Líra könyvesboltban, vagy a K&V recepcióján (Déli Külhatár út 12.) 

Eredményhirdetés 2023. november 30-án a K&V Facebook oldalán: www.facebook.com/kvlogisticsolutions

Ünnepélyes díjátadó: 2023. december 3. vasárnap délután, a gyöngyösi Belvárosi téri Adventi rendezvényen. A díjazottakat előzőleg az általuk megadott telefonszámon értesítjük.

A közzététel feltételei:

A díjazott rajzokat és képregényeket a K&V saját weboldalán és közösségi média oldalain, a Gyöngyösma online felületein, illetve az Adventi rendezvényen a díjkiosztó alkalmával is közzétesszük, melyhez a pályázók részvételükkel beleegyezésüket adják.
A díjátadó alkalmával a díjazott gyerekekről és alkotásukról publikálható fotó készülhet.

Vissza

 

Aktuális híreink

Megjelent az első negyedéves közúti fuvarozási árindex

2024. május 17.

Drágult a fuvarozás. Az első negyedéves infláció négyszeresével nőttek a közúti fuvarozás költségei, ami biztosan meg fog jelenni a fogyasztói árakban is – áll a DigiLog Consulting stratégiai tanácsadócég által közzétett, 2024. I. negyedéves közúti fuvarozási árindex (KFX 24Q1) iparági elemzésben. 

Bővebben

Sikeres audit a K&V-nél

2024. május 16.

Múlt héten sikerrel teljesítettük az ISO 9001:2015 Minőségirányítási és az ISO 14001:2015 Környezetközpontú irányítási rendszerek első felügyeleti auditját. Büszkén jelentjük, hogy Markazon, Gyöngyösön és Fóton is minden követelménynek megfelelünk!

Bővebben

Csak egy "kör"

2024. május 8.

A K&V Kft. csapata ismét körbe futotta a Balatont a 18. NN Ultrabalaton versenyen.

Bővebben

Hulladékot gyűjtöttünk a Föld napján

2024. május 5.

A Föld napján, április 22-én a K&V csapata ismét összefogott a tisztább környezetért! Együttműködésben az Egererdő Zrt Mátrafüredi Erdészetével, 12 önkéntes kollégánk vett részt Gyöngyösön a 'TeSzedd!' országos szemétszedési akcióban.

Bővebben

Arculatváltás a K és V Kft-nél

2024. április 24.

A tegnapi napon a 35 éves K&V Logistic Solutions megmutatta, hogyan néz ki közel 500 lóerő a márka megújult arculati színeibe és logójába öltöztetve. Egy izgalmas belső esemény keretében lepleztük le ugyanis új, tűzpiros színű DAF XG vontatóinkat, amelyek már az új arculati jegyeket viselik.

Bővebben

Vizsgáztassa nálunk autóját, Gyöngyösön a legkedvezőbb áron!

2024. április 17.

Gyors, megbízható és megfizethető műszaki vizsgáztatás Gyöngyösön a K&V-nél, most csupán 24 900 Ft-ért személyautó esetében. Amikor eljön a műszaki vizsga ideje, minden autótulajdonos ugyanazt szeretné: gyors, profi és gondtalan ügyintézést. A K&V Műszaki Vizsgabázis ezt kínálja, ráadásul a legjobb áron a gyöngyösi régióban.

Bővebben