Megosztás:

Belföldi fuvarozás üzletágunk

2023. november 22.

A K&V négy alapvető üzletágra építi tevékenységét, amelyek között a belföldi fuvarozás fontos szerepet kap: ez a szektor szorosan összefonódik nemzetközi fuvarozási szolgáltatásunkkal, valamint innovatív raktárainkkal, melyekkel így egy integrált logisztikai hálózatot alkot megbízó partnereink legnagyobb megelégedésére.

Az idei évben ezidáig 12.000 belföldi fuvarfeladatot teljesítettünk, ami 2 millió megtett kilométert jelent. Ügyfélportfóliónkban a gyógyszeripari, valamint FMCG területen tevékenykedő cégek mellett autóipari beszállítók, sőt építőiparban tevékenykedő vállalatok is megtalálhatók. A fuvarozási iparág dinamikus változásait lekövetve folyamatosan igyekszünk alkalmazkodni a piaci körülményekhez, egyrészt a kiadások és ezen belül a szervizköltségeink optimalizálásával, másrészt a fenntarthatóság irányában ható módszerek és eszközök alkalmazásával. Eco-driving programunk részeként minden egyes gépjárművezetőnket folyamatosan képezzük, hogy vezetésüket hatékonyabbá és környezettudatosabbá tegyük. Kiemelt figyelmet fordítunk motiválásukra és megtartásukra is, hiszen ők képezik vállalatunk gerincét.

Az innováció és a fenntartható fejlődés jegyében rendszeres tesztelünk elektromos szállítási megoldásokat, amelyek a jövő fuvarozási trendjeit tükrözik: nemrégiben egy elektromos Volvo teherautót állítottunk szolgálatba egyik partnerünk számára. Ezen tesztek célja a környezeti hatások minimalizálása és a fenntartható üzleti megoldások kialakítása. Alacsony átlagéletkorú járműparkunk nemcsak technológia és kényelem szempontjából számít modernnek, környezetvédelmi szempontból is teljesíti az EURO VI normákat. Flottánkban a nyerges szerelvények mellett kisebb teherautók, valamint speciális felépítésű járművek is megtalálhatók, melyek lehetővé teszik, hogy a raktározási és szállítási folyamatokat a lehető legnagyobb hatékonysággal végezzük. Mindezek köré fonódik speciális diszpécser-szolgálatunk, amely a belföldi és nemzetközi fuvarozási igényeket dedikált kapcsolattartókkal szolgálja ki 0-24 órás elérhetőségben.

A K&V évtizedek óta arról ismert, hogy logisztikai szolgáltatások terén nagyon magas színvonalat képvisel. Nem véletlen a szlogenünk: “Business class a logisztikában”. Ennek értelmében maximális odaadással és profizmussal bonyolítjuk le a ránk bízott fuvar- és raktározási feladatokat, hogy megbízóink árui mindig tökéletes állapotban és a vállalt határidőre megérkezzenek. Felkészültségünk okán képesek vagyunk alkalmazkodni nagy volumenű és gyors reagálást igénylő fuvarozási igényekhez is. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy személyre szabott szolgáltatásokat nyújtsunk partnereinek. Az egyedi igényekre való odafigyelés és rugalmas megoldásaink lehetővé teszik, hogy speciális kéréseket is kielégíthessünk. Különleges yard szerviz szolgáltatásunk révén gyártó megrendelőinknek lehetősége nyílik a készárut közvetlen szállítójárműre rakodni, amely jelentős anyagmozgatási és raktározási költség-megtakarítást eredményez.

A K&V és ezen belül a Belföldi Fuvarozási Üzletág elkötelezett az iránt, hogy ügyfeleink számára kiváló minőségű, hatékony és megbízható logisztikai megoldásokat nyújtson. Célunk, hogy folyamatos fejlesztésekkel és innovációkkal nemcsak megfeleljünk a piaci elvárásoknak, hanem azt meghaladó,
trendteremtő szolgáltatásokat kínáljunk. Szakértelmünk és több mint három évtizedes tapasztalatunk révén büszkén állíthatjuk, hogy a K&V nem csupán egy fuvarozó cég, hanem egy precíz és mindenkor megbízható partner a logisztika világában, ahol minden egyes szállítmány kiváló gondoskodás által
övezve ér célba.

Vissza

 

Aktuális híreink

Vizsgáztassa nálunk autóját, Gyöngyösön a legkedvezőbb áron!

2024. április 17.

Gyors, megbízható és megfizethető műszaki vizsgáztatás Gyöngyösön a K&V-nél, most csupán 24 900 Ft-ért személyautó esetében. Amikor eljön a műszaki vizsga ideje, minden autótulajdonos ugyanazt szeretné: gyors, profi és gondtalan ügyintézést. A K&V Műszaki Vizsgabázis ezt kínálja, ráadásul a legjobb áron a gyöngyösi régióban.

Bővebben

35 év 35 jócselekedet - élelmiszerszállítás

2024. április 10.

Ahogy már említettük, idén ünnepeljük a K&V megalakulásának 35. évfordulóját , és ebből az alkalomból 35 jócselekedetet hajtunk végre az év során. Áprilisban különleges akcióval készültünk: 35 raklap élelmiszert szállítunk ki az ország 35 különböző pontján működő segélyszervezeteknek az Élelmiszerbank raktárából.

Bővebben

ESG a K&V-nél: Új fejezet a fenntarthatóság jegyében

2024. április 3.

A K&V teljes mértékben elkötelezett az ESG (Environmental, Social, and Governance - Környezeti, Társadalmi és Vállalatirányítási) szempontok bevezetése mellett. Azonban az ESG nem csak egy újabb irányelv számunkra, hanem egy mélyen gyökerező elköteleződés, hogy felelősen járjunk el üzleti tevékenységünk minden területén, hiszen 2008 óta ISO 14001-es környezetközpontú irányítási rendszert tartunk fenn.  

Bővebben

MagyarBrands díjat vehettük át

2024. március 28.

Elismert magyar márkának lenni különösen jóleső érzés!

Bővebben

35 év 35 jócselekedet - Önkéntesen a kutyákért

2024. március 26.

Az idénre vállalt 35 év - 35 jótett sorozatunk legújabb állomásaként kollégáink szombat délelőtt az Ebrendészet Gyöngyös munkáját segítették önkéntesként kutyafürdetéssel, szárítással és szállítással, valamint információátadással az örökbefogadható kutyusokra vonatkozóan a Mátra Művelődési Központ előtt megrendezett Húsvétváró programon.

Bővebben

Szervizbővítés Cégünknél

2024. március 25.

A K&V szervizkapacitásának bővítése: új mérföldkő a járműjavításban

Bővebben