Megosztás:

Szervizbővítés Cégünknél

2024. március 25.

A K&V szervizkapacitásának bővítése: új mérföldkő a járműjavításban

Az elmúlt hónapokban zajló telephelyi építkezésünk a befejezéséhez közelít: a gyöngyösi járműjavító műhelyünk jelentős bővítésen és korszerűsítésen ment keresztül, amely új dimenziókat nyit a K&V szervizelési kapacitásában. A közel 400 m²-es területnöveléssel a műhely immár 1850 m²-en üzemelhet: itt történik járműveink műszaki karbantartása és javítása, professzionális tisztítása és műszaki vizsgáztatása.

A bővítés magában foglalja 5 új beltéri vontatójavító állomás kiépítését, melynek következtében impozáns hosszúságú, 38 méteres szerelőaknákkal büszkélkedhetünk. Ez a fejlesztés azt jelenti, hogy aknánként akár négy vontató is elfér egymás mögött döntött fülkével, vagy két komplett járműszerelvény, esetleg két 55 fős autóbusz és egy további vontató.

A fejlesztés során nem csak a munkaterület bővült, hanem a dolgozói környezet is megújult. A szervizmenedzsment új, modern irodahelyiséget kapott, emellett egy kellemes étkezőhelyiséget is átadtunk a szervizben dolgozóknak. Az alkatrészraktár területét megdupláztuk, és tárhelyszintű raktározást vezettünk be. Az alkatrészraktár irodahelyisége is tágasabbá vált és új bútorzatot kapott.

A szerviz területének biztonságát egy átfogó, teljes szervizterületet belátó kamerarendszerrel erősítettük meg. Energiahatékony LED lámpatestekkel modernizáltuk a világítást, valamint a fűtési rendszert is korszerűsítettük, amellyel így minden eddiginél hatékonyabban, kevesebb energia felhasználásával tudjuk fűteni a megnövelt területet.

A kibővült szervizterületnek köszönhetően műszakonként egyszerre 16 szakemberünk tud dolgozni a műhelyben, biztosítva járműveink gyors és kimagasló színvonalú karbantartását.

A gyöngyösi telephelyünket érintő bővítés és korszerűsítés fontos pillanat a K&V történetében, továbbfejlesztett szervizünkkel ugyanis nem csupán a jelen igényeit elégíthetjük ki, hanem a jövő kihívásaira is felkészülünk, hogy megbízóinknak minden körülmények között fennakadásoktól mentes, kiváló minőségű fuvarozási szolgáltatást nyújthassunk.

Vissza

 

Aktuális híreink

Megjelent az első negyedéves közúti fuvarozási árindex

2024. május 17.

Drágult a fuvarozás. Az első negyedéves infláció négyszeresével nőttek a közúti fuvarozás költségei, ami biztosan meg fog jelenni a fogyasztói árakban is – áll a DigiLog Consulting stratégiai tanácsadócég által közzétett, 2024. I. negyedéves közúti fuvarozási árindex (KFX 24Q1) iparági elemzésben. 

Bővebben

Sikeres audit a K&V-nél

2024. május 16.

Múlt héten sikerrel teljesítettük az ISO 9001:2015 Minőségirányítási és az ISO 14001:2015 Környezetközpontú irányítási rendszerek első felügyeleti auditját. Büszkén jelentjük, hogy Markazon, Gyöngyösön és Fóton is minden követelménynek megfelelünk!

Bővebben

Csak egy "kör"

2024. május 8.

A K&V Kft. csapata ismét körbe futotta a Balatont a 18. NN Ultrabalaton versenyen.

Bővebben

Hulladékot gyűjtöttünk a Föld napján

2024. május 5.

A Föld napján, április 22-én a K&V csapata ismét összefogott a tisztább környezetért! Együttműködésben az Egererdő Zrt Mátrafüredi Erdészetével, 12 önkéntes kollégánk vett részt Gyöngyösön a 'TeSzedd!' országos szemétszedési akcióban.

Bővebben

Arculatváltás a K és V Kft-nél

2024. április 24.

A tegnapi napon a 35 éves K&V Logistic Solutions megmutatta, hogyan néz ki közel 500 lóerő a márka megújult arculati színeibe és logójába öltöztetve. Egy izgalmas belső esemény keretében lepleztük le ugyanis új, tűzpiros színű DAF XG vontatóinkat, amelyek már az új arculati jegyeket viselik.

Bővebben

Vizsgáztassa nálunk autóját, Gyöngyösön a legkedvezőbb áron!

2024. április 17.

Gyors, megbízható és megfizethető műszaki vizsgáztatás Gyöngyösön a K&V-nél, most csupán 24 900 Ft-ért személyautó esetében. Amikor eljön a műszaki vizsga ideje, minden autótulajdonos ugyanazt szeretné: gyors, profi és gondtalan ügyintézést. A K&V Műszaki Vizsgabázis ezt kínálja, ráadásul a legjobb áron a gyöngyösi régióban.

Bővebben