Megosztás:

Vizsgáztassa nálunk autóját, Gyöngyösön a legkedvezőbb áron!

2024. április 17.

Gyors, megbízható és megfizethető műszaki vizsgáztatás Gyöngyösön a K&V-nél, most csupán 24 900 Ft-ért személyautó esetében. Amikor eljön a műszaki vizsga ideje, minden autótulajdonos ugyanazt szeretné: gyors, profi és gondtalan ügyintézést. A K&V Műszaki Vizsgabázis ezt kínálja, ráadásul a legjobb áron a gyöngyösi régióban.

Miért érdemes nálunk vizsgáztatni?

  • Gyorsaság: A műszaki vizsga személyautók esetében legfeljebb egy órát vesz igénybe, így nincs felesleges várakozás.
  • Kedvező ár: mindössze 24,900 Ft-ért biztosítunk teljes körű vizsgálatot személyautók részére. A többi járműkategória díjáról kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken.
  • Megbízhatóság: Korszerű berendezéseink és szakértő csapatunk az előzetes állapotfelmérés alapján garantálja a műszaki vizsga sikerességét. Nálunk biztosan nem veszíti el a befizetett vizsgadíjat!
  • Kényelem: Várakozás közben pihenhet büfénkben, ahol finom kávét és snackeket kínálunk.

Szolgáltatásaink:

  • Személyautók műszaki vizsgáztatása
  • Kisteherautók (3,5 tonnáig)
  • Nagyteherautók (3,5 tonna felett)
  • Utánfutók, motorkerékpárok, összkerékhajtású járművek
  • Lakóautók, lakókocsik, autóbuszok
  • Mezőgazdasági vontatók és egyéb lassú járművek

Minden típusú járművet márkától függetlenül vizsgálunk, így bármilyen gépjárművel rendelkezik, számíthat a K&V Műszaki Vizsgabázis profi csapatára. Vizsgahelyünk a legszigorúbb Európai Uniós szabványoknak és környezetvédelmi követelményeknek is megfelel.

Elérhetőségünk:

Címünk: 3200 Gyöngyös Déli Külhatár út 10-12.

Előzetes időpontfoglalás szükséges telefonon vagy e-mailben.

Telefon:
+36302491718
+36306274364

E-mail cím:
muszaki@k-v.hu

Bízza ránk autója műszaki vizsgáztatását, és tapasztalja meg a K&V kényelmes és gyors szolgáltatását!

Vissza

 

Aktuális híreink

Új cégautót adtunk át

2024. július 15.

Múlt héten Simon János értékesítési menedzser kollégánk átvette új cégautóját, amely már a K&V új, szemet gyönyörködtető piros színét és megújult logóját viseli. Az autóátadásban Papp Norbert, a Renault Shick-R Kft. értékesítési vezetője segédkezett Az új autó nemcsak a K&V kiválóság iránt elkötelezettségét tükrözi, hanem összhangban áll a márkánk friss és dinamikus értékeivel is. Gratulálunk, János, kellemes és biztonságos utat kívánunk! 

Bővebben

Ismét D&B AAA minősítést kaptunk

2024. július 8.

Büszkén jelentjük, hogy pénzügyi mutatóink alapján idén is kiérdemeltük a pénzügyileg legstabilabb cégeknek járó AAA tanúsítványt a Dun & Bradstreet-től! Ez az elismerés megerősíti, hogy a K&V a legmegbízhatóbb vállalatok közé tartozik. Cégünk pénzügyi stabilitása kiemelkedő, és az alacsony fizetésképtelenségi valószínűség azt jelenti, hogy üzleti partnereink biztosak lehetnek benne: a K&V időben és megbízhatóan teljesíti pénzügyi kötelezettségeit.

Bővebben

ESG "jó gyakorlatok" előadás

2024. június 28.

Büszkeség számunkra, hogy ESG-szakértő kollégánk, Belkovics Anikó, meghívást kapott a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamarától, hogy bemutassa cégünk legjobb gyakorlatait a témában.

Bővebben

35 év 35 jócselekedet - állatkert festés

2024. június 19.

Jó melegben és még jobb hangulatban telt a kedd délutánunk, amikor is a K&V kilenc lelkes munkatársa ecsetet ragadott, és újjávarázsolta a Gyöngyösi Állatkert megkopott kerítéseit. Ügyeskedéseinket lelkesen nyugtázta minden négylábú, szőrös, illetve tollas vagy éppen pikkelyes állatkert-lakó , így a "35 év, 35 jótett"-akciónk legújabb bevetése is sikerrel zárult.

Bővebben

IRU diplomát kaptak gépkocsivezetőink

2024. június 3.

Június 1-jén Budapesten a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete átadta az IRU diplomákat.

Bővebben

Sikeres HACCP felülvizsgálat

2024. május 28.

A K&V háza táján mindig történik valami. Múlt héten, május 22-én ismét sikeresen lezajlott a HACCP rendszerünk felülvizsgálata!

Bővebben