Megosztás:

Ecovadis silver besorolást kapott újra Cégünk

2023. december 21.

Nagy örömmel osztjuk meg a hírt, hogy a K&V idén is megkapta az EcoVadis Silver minősítést

Az EcoVadis által kiadott értékelési jelentés szerint cégünk kiemelkedően teljesített a fenntarthatósági kritériumok terén, aminek eredményeképpen ezüstérmet kaptunk. Ez a teljesítmény a legjobb 25 százalékba helyez minket az EcoVadis által értékelt vállalatok között. Az EcoVadis értékelése során a vállalatokat az ESG (környezetvédelmi, szociális és irányítási) szempontok alapján vizsgálják, így ez a minősítés különösen fontos számunkra: nemcsak a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünket mutatja, hanem azt is, hogy folyamatosan törekszünk a környezeti és társadalmi felelősségvállalásunk javítására.
Az EcoVadis a K&V nevében egy fát is fog ültetni a One Tree Planted partnerségükön keresztül, mintegy szimbolizálva a környezetvédelem iránti elkötelezettségünket. Büszkék vagyunk rá, hogy részesei lehetünk ennek a fenntarthatósági kezdeményezésnek, és hálásak vagyunk az EcoVadisnak a lehetőségért.
Köszönjük minden munkatársunknak és partnerünknek, aki hozzájárult ehhez a sikeres eredményhez.

Vissza
Kapcsolódó anyagok
 • Energiahatékonyság cégünknél
 • Elektromos Volvo járművet teszteltünk
 •  

  Aktuális híreink

  Vizsgáztassa nálunk autóját, Gyöngyösön a legkedvezőbb áron!

  2024. április 17.

  Gyors, megbízható és megfizethető műszaki vizsgáztatás Gyöngyösön a K&V-nél, most csupán 24 900 Ft-ért személyautó esetében. Amikor eljön a műszaki vizsga ideje, minden autótulajdonos ugyanazt szeretné: gyors, profi és gondtalan ügyintézést. A K&V Műszaki Vizsgabázis ezt kínálja, ráadásul a legjobb áron a gyöngyösi régióban.

  Bővebben

  35 év 35 jócselekedet - élelmiszerszállítás

  2024. április 10.

  Ahogy már említettük, idén ünnepeljük a K&V megalakulásának 35. évfordulóját , és ebből az alkalomból 35 jócselekedetet hajtunk végre az év során. Áprilisban különleges akcióval készültünk: 35 raklap élelmiszert szállítunk ki az ország 35 különböző pontján működő segélyszervezeteknek az Élelmiszerbank raktárából.

  Bővebben

  ESG a K&V-nél: Új fejezet a fenntarthatóság jegyében

  2024. április 3.

  A K&V teljes mértékben elkötelezett az ESG (Environmental, Social, and Governance - Környezeti, Társadalmi és Vállalatirányítási) szempontok bevezetése mellett. Azonban az ESG nem csak egy újabb irányelv számunkra, hanem egy mélyen gyökerező elköteleződés, hogy felelősen járjunk el üzleti tevékenységünk minden területén, hiszen 2008 óta ISO 14001-es környezetközpontú irányítási rendszert tartunk fenn.  

  Bővebben

  MagyarBrands díjat vehettük át

  2024. március 28.

  Elismert magyar márkának lenni különösen jóleső érzés!

  Bővebben

  35 év 35 jócselekedet - Önkéntesen a kutyákért

  2024. március 26.

  Az idénre vállalt 35 év - 35 jótett sorozatunk legújabb állomásaként kollégáink szombat délelőtt az Ebrendészet Gyöngyös munkáját segítették önkéntesként kutyafürdetéssel, szárítással és szállítással, valamint információátadással az örökbefogadható kutyusokra vonatkozóan a Mátra Művelődési Központ előtt megrendezett Húsvétváró programon.

  Bővebben

  Szervizbővítés Cégünknél

  2024. március 25.

  A K&V szervizkapacitásának bővítése: új mérföldkő a járműjavításban

  Bővebben