Megosztás:

Ecovadis silver besorolást kapott újra Cégünk

2023. december 21.

Nagy örömmel osztjuk meg a hírt, hogy a K&V idén is megkapta az EcoVadis Silver minősítést

Az EcoVadis által kiadott értékelési jelentés szerint cégünk kiemelkedően teljesített a fenntarthatósági kritériumok terén, aminek eredményeképpen ezüstérmet kaptunk. Ez a teljesítmény a legjobb 25 százalékba helyez minket az EcoVadis által értékelt vállalatok között. Az EcoVadis értékelése során a vállalatokat az ESG (környezetvédelmi, szociális és irányítási) szempontok alapján vizsgálják, így ez a minősítés különösen fontos számunkra: nemcsak a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünket mutatja, hanem azt is, hogy folyamatosan törekszünk a környezeti és társadalmi felelősségvállalásunk javítására.
Az EcoVadis a K&V nevében egy fát is fog ültetni a One Tree Planted partnerségükön keresztül, mintegy szimbolizálva a környezetvédelem iránti elkötelezettségünket. Büszkék vagyunk rá, hogy részesei lehetünk ennek a fenntarthatósági kezdeményezésnek, és hálásak vagyunk az EcoVadisnak a lehetőségért.
Köszönjük minden munkatársunknak és partnerünknek, aki hozzájárult ehhez a sikeres eredményhez.

Vissza
Kapcsolódó anyagok
 • Energiahatékonyság cégünknél
 • Elektromos Volvo járművet teszteltünk
 •  

  Aktuális híreink

  Behaviour döntőbe jutott Ügyvezetőnk

  2024. február 22.

  Az a hatalmas megtiszteltetés ért minket, hogy Ügyvezetőnk bejutott a Behaviour Magazin által szervezett „Az év cégvezetője” verseny döntőjébe. Ez a jelölés nem csupán személyes elismerést jelent, hanem a K&V által az elmúlt években végzett munka megbecsülését is.

  Bővebben

  Jótékonysági gyűjtést támogatunk

  2024. február 13.

  A K&V idén is fuvarozási szolgáltatásával támogatja a HE-DO B. Braun Gyöngyös NB I.-es kézilabdacsapat és a Mátra Lions Club által szervezett jótékonysági gyűjtést. A kezdeményezés célja, hogy segítséget nyújtsunk Gyöngyös és környékén élő rászorulóknak. 

  Bővebben

  Behaviour magazin megjelenés

  2024. január 25.

  Izgalmas hírrel szolgálhatunk: megjelent a Behaviour magazin januári lapszáma, amelyben a logisztika és szállítmányozás kapott kiemelt fókuszt, így örömmel mondtunk igent a megkeresésre és a megjelenésre. 

  Bővebben

  Heves Vármegyei TOP50-ben Cégünk

  2024. január 19.

  Tegnap részt vettünk a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara évnyitó rendezvényén, ahol a régió legdinamikusabban fejlődő vállalatai gyűltek össze.

  Bővebben

  Inspiráló évindítás a K&V-nél

  2024. január 8.

  Vendégül láttuk az egri Andrássy György Katolikus Közgazdasági Technikum logisztikai technikus tanulóit! 

  Bővebben

  Véradással kezdtük az évet

  2024. január 5.

  Különleges módon indítottuk az új évet a gyöngyösi telephelyünkön: január 4-én véradást szerveztünk!

  Bővebben