Megosztás:

Ecovadis silver besorolást kapott újra Cégünk

2023. december 21.

Nagy örömmel osztjuk meg a hírt, hogy a K&V idén is megkapta az EcoVadis Silver minősítést

Az EcoVadis által kiadott értékelési jelentés szerint cégünk kiemelkedően teljesített a fenntarthatósági kritériumok terén, aminek eredményeképpen ezüstérmet kaptunk. Ez a teljesítmény a legjobb 25 százalékba helyez minket az EcoVadis által értékelt vállalatok között. Az EcoVadis értékelése során a vállalatokat az ESG (környezetvédelmi, szociális és irányítási) szempontok alapján vizsgálják, így ez a minősítés különösen fontos számunkra: nemcsak a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünket mutatja, hanem azt is, hogy folyamatosan törekszünk a környezeti és társadalmi felelősségvállalásunk javítására.
Az EcoVadis a K&V nevében egy fát is fog ültetni a One Tree Planted partnerségükön keresztül, mintegy szimbolizálva a környezetvédelem iránti elkötelezettségünket. Büszkék vagyunk rá, hogy részesei lehetünk ennek a fenntarthatósági kezdeményezésnek, és hálásak vagyunk az EcoVadisnak a lehetőségért.
Köszönjük minden munkatársunknak és partnerünknek, aki hozzájárult ehhez a sikeres eredményhez.

Vissza
Kapcsolódó anyagok
 • Energiahatékonyság cégünknél
 • Elektromos Volvo járművet teszteltünk
 •  

  Aktuális híreink

  Új cégautót adtunk át

  2024. július 15.

  Múlt héten Simon János értékesítési menedzser kollégánk átvette új cégautóját, amely már a K&V új, szemet gyönyörködtető piros színét és megújult logóját viseli. Az autóátadásban Papp Norbert, a Renault Shick-R Kft. értékesítési vezetője segédkezett Az új autó nemcsak a K&V kiválóság iránt elkötelezettségét tükrözi, hanem összhangban áll a márkánk friss és dinamikus értékeivel is. Gratulálunk, János, kellemes és biztonságos utat kívánunk! 

  Bővebben

  Ismét D&B AAA minősítést kaptunk

  2024. július 8.

  Büszkén jelentjük, hogy pénzügyi mutatóink alapján idén is kiérdemeltük a pénzügyileg legstabilabb cégeknek járó AAA tanúsítványt a Dun & Bradstreet-től! Ez az elismerés megerősíti, hogy a K&V a legmegbízhatóbb vállalatok közé tartozik. Cégünk pénzügyi stabilitása kiemelkedő, és az alacsony fizetésképtelenségi valószínűség azt jelenti, hogy üzleti partnereink biztosak lehetnek benne: a K&V időben és megbízhatóan teljesíti pénzügyi kötelezettségeit.

  Bővebben

  ESG "jó gyakorlatok" előadás

  2024. június 28.

  Büszkeség számunkra, hogy ESG-szakértő kollégánk, Belkovics Anikó, meghívást kapott a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamarától, hogy bemutassa cégünk legjobb gyakorlatait a témában.

  Bővebben

  35 év 35 jócselekedet - állatkert festés

  2024. június 19.

  Jó melegben és még jobb hangulatban telt a kedd délutánunk, amikor is a K&V kilenc lelkes munkatársa ecsetet ragadott, és újjávarázsolta a Gyöngyösi Állatkert megkopott kerítéseit. Ügyeskedéseinket lelkesen nyugtázta minden négylábú, szőrös, illetve tollas vagy éppen pikkelyes állatkert-lakó , így a "35 év, 35 jótett"-akciónk legújabb bevetése is sikerrel zárult.

  Bővebben

  IRU diplomát kaptak gépkocsivezetőink

  2024. június 3.

  Június 1-jén Budapesten a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete átadta az IRU diplomákat.

  Bővebben

  Sikeres HACCP felülvizsgálat

  2024. május 28.

  A K&V háza táján mindig történik valami. Múlt héten, május 22-én ismét sikeresen lezajlott a HACCP rendszerünk felülvizsgálata!

  Bővebben